variola Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: gde to ima? Područje bez signala? HRT. Od 19.02. kreće na RTS-u, subota i nedelja. 1 1
black mirror Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: krenuo neki 1883, paramounth kaže u opisu da je prequel yellowstonea počeo neko da prati? gledamo sam samo prve dve epizode (cekam da se sakupe i da bindjujem) i izgleda odlicno, mozda i bolje od yellowstone
Remi Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: gde to ima? Upravo kupio kod botaničara u zalivu celu sezonu. Gledaće se sutra taman 1 1
kipo Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 1883 veoma dobro krenuo, medjutim zadramili su na nepotrebnim stvarima. Pauzirao sam dok skupim volju da slusam zenski glasic kako cita Avanture Tom Sojera izvjestacenim teksaskim. Previse brate. Likovi nerazvijeni, zasad, Gledacu zbog Sem Eliota i sto volem vestern. 2
Frank Pembleton Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 1883 veoma dobro krenuo, medjutim zadramili su na nepotrebnim stvarima. Pauzirao sam dok skupim volju da slusam zenski glasic kako cita Avanture Tom Sojera izvjestacenim teksaskim. Previse brate. Likovi nerazvijeni, zasad, Gledacu zbog Sem Eliota i sto volem vestern.Jel ima titlova? ... Shiit has hit the fan
variola Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 1 hour ago, Frank Pembleton said: Jel ima titlova? ... Shiit has hit the fan ima
kipo Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 5 hours ago, Frank Pembleton said: Jel ima titlova? ... Shiit has hit the fan Ovo sto sam ja skinuo (720p.WEB.x265-MiNX[TGx]) ima eng
Frank Pembleton Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Mislio sam na "domaće"... ... Shiit has hit the fan
kipo Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 10 minutes ago, Frank Pembleton said: Mislio sam na "domaće"... ... Shiit has hit the fan Ova verzija nema
igoraki Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Ja sam iskopao neku seriju iz 60-tih, the prisoner, pa to gledam...ko je slušao maidene, prepoznaće naraciju iz špice
kud u maglu Simoviću Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 7 hours ago, Frank Pembleton said: Jel ima titlova? ... Shiit has hit the fan ima nekih
Skyhighatrist Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Jel' Raised by Wolves bila ovoliki krš i u prvoj sezoni? Čini mi se da sam gledao sa premotavanjem, al' ovo sad je baš loše...
mustang Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Nije. Da zapalis traku posle zadnje epizode druge sezone. Sram ih bilo
Pokojni Ruxin Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 (edited) jeste, ja sam izdržao tipa 3 epizode čak sam i wheel of time duže gledao, a to nije dobra preporuka Edited February 3, 2022 by Pokojni Ruxin 3
Recommended Posts