Apollo Creed Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 Odličan je I am mother. Hoće li Vuci biti i u normalnom HBO programu?
3opge Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 (edited) HIGHTOWN za sad odlicno. gayarnik u Provincetownu (MA) kombinovan sa drogama i kriminalom Edited September 9, 2020 by 3opge
Haralampije Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Odgledao Valhalla Murders, klasična nordijska serija, slabo tu ima akcije, precenjeno na IMDB, ja bi joj dao 6,5
Mil@n Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Trust je odličan. Dosta iznad imdb-ovih 7.5. Saterlend mi je možda i nikad bolji, Svonkova dobra kao i uvek (baš mnogo lepa žena), a i Brendan Frejžer u svom najboljem izdanju. Ima i dobrih epizoda. Muzika savršena, režija odlična, par brutalno kvalitetnih scena koje teraju jezu i sve što ide. Dobra priča, idem sad u omiljenu aktivnost posle gledanja nečega "based on a true events" - usporedba šta je istina a šta su "dodali radi dramatičnosti".
mlatko Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 On 7.9.2020. at 12:48, Apollo Creed said: Odličan je I am mother. Hoće li Vuci biti i u normalnom HBO programu? Nije me oduševilo, ne znam... ima nešto, interesantna koncepcija ali gluma je neubedljiva. Prva epizoda Ok, druga malo haotična a treća (koju nije radio Ridley) me je razočarala skroz
Niveamen Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Lovecraft country nakon 1 ep ,druga je bila totalni haos.Kao da je neko dr.pisao scenario ,totalno nepovezano,haotično. Raised by wolves,zanimljivo izgleda,nastavljam i dalje da gledam.
Ros Posted September 10, 2020 Posted September 10, 2020 odgledao Away. scenario kao da je algoritam pisao. klise do klisea, ali nije negledljivo
Haralampije Posted September 10, 2020 Posted September 10, 2020 Narode jel gledao neko Takoma FD? Jel cemu? https://www.imdb.com/title/tt8026448/?ref_=vp_back
steins Posted September 10, 2020 Posted September 10, 2020 On 9.9.2020. at 19:25, Mil@n said: Trust je odličan. Dosta iznad imdb-ovih 7.5. Saterlend mi je možda i nikad bolji, Svonkova dobra kao i uvek (baš mnogo lepa žena), a i Brendan Frejžer u svom najboljem izdanju. Ima i dobrih epizoda. Muzika savršena, režija odlična, par brutalno kvalitetnih scena koje teraju jezu i sve što ide. Dobra priča, idem sad u omiljenu aktivnost posle gledanja nečega "based on a true events" - usporedba šta je istina a šta su "dodali radi dramatičnosti". Gde ovo ima da se gleda?
Mil@n Posted September 10, 2020 Posted September 10, 2020 1 minute ago, steins said: Gde ovo ima da se gleda? Hbogo
Bright Billy Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 18 hours ago, vookela said: Neko overio Tehran (2020) ? ja hteo ali nisam nasao na kioscima...
maheem Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 Mozart In The Jungle je super materijal al veverice od reditelja napravise sapunjaru za retarde. Al opet, priča je super i ima dobrih momenata na kašičicu.
stajebrebilo Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 On 11.9.2020. at 15:41, Bright Billy said: ja hteo ali nisam nasao na kioscima... imas na warez.hr forumu mega linkove
mustang Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 (edited) young wallander, pitka serija na netflixu, 6 epizoda ima o mladom svedskom panduru koji istrazuje ubistvo. na engleskom je serija glavni glumac je slatkis samo samo sa malo girly glasicem. al za pred spavanje idealno Edited September 12, 2020 by mustang
Recommended Posts