Jump to content

O serijama

Featured Replies

Odličan je I am mother.

Hoće li Vuci biti i u normalnom HBO programu?

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

HIGHTOWN

za sad odlicno. gayarnik u Provincetownu (MA) kombinovan sa drogama i kriminalom

Edited by 3opge

Odgledao Valhalla Murders, klasična nordijska serija, slabo tu ima akcije, precenjeno na IMDB, ja bi joj dao 6,5 

Trust je odličan. Dosta iznad imdb-ovih 7.5.

Saterlend mi je možda i nikad bolji, Svonkova dobra kao i uvek (baš mnogo lepa žena), a i Brendan Frejžer u svom najboljem izdanju. Ima i dobrih epizoda.

Muzika savršena, režija odlična, par brutalno kvalitetnih scena koje teraju jezu i sve što ide. 

Dobra priča, idem sad u omiljenu aktivnost posle gledanja nečega "based on a true events" - usporedba šta je istina a šta su "dodali radi dramatičnosti".

On 7.9.2020. at 12:48, Apollo Creed said:

Odličan je I am mother.

Hoće li Vuci biti i u normalnom HBO programu?

Nije me oduševilo, ne znam... ima nešto, interesantna koncepcija ali gluma je neubedljiva. Prva epizoda Ok, druga malo haotična a treća (koju nije radio Ridley) me je razočarala skroz

Lovecraft country  nakon 1 ep ,druga je bila totalni haos.Kao da je neko dr.pisao scenario ,totalno nepovezano,haotično. Raised by wolves,zanimljivo izgleda,nastavljam i dalje da gledam.

odgledao Away. scenario kao da je algoritam pisao. klise do klisea, ali nije negledljivo

Neko overio Tehran (2020) ?

On 9.9.2020. at 19:25, Mil@n said:

Trust je odličan. Dosta iznad imdb-ovih 7.5.

Saterlend mi je možda i nikad bolji, Svonkova dobra kao i uvek (baš mnogo lepa žena), a i Brendan Frejžer u svom najboljem izdanju. Ima i dobrih epizoda.

Muzika savršena, režija odlična, par brutalno kvalitetnih scena koje teraju jezu i sve što ide. 

Dobra priča, idem sad u omiljenu aktivnost posle gledanja nečega "based on a true events" - usporedba šta je istina a šta su "dodali radi dramatičnosti".

Gde ovo ima da se gleda? 

1 minute ago, steins said:

Gde ovo ima da se gleda? 

Hbogo

18 hours ago, vookela said:

Neko overio Tehran (2020) ?

ja hteo ali nisam nasao na kioscima... 

Mozart In The Jungle je super materijal al veverice od reditelja napravise sapunjaru za retarde. Al opet, priča je super i ima dobrih momenata na kašičicu.

On 11.9.2020. at 15:41, Bright Billy said:

ja hteo ali nisam nasao na kioscima... 

imas na warez.hr forumu mega linkove

young wallander, pitka serija na netflixu, 6 epizoda ima o mladom svedskom panduru koji istrazuje ubistvo. na engleskom

je serija

glavni glumac je slatkis samo samo sa malo girly glasicem. al za pred spavanje idealno

Edited by mustang