Miljenko Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 Docekasmo i petu sezonu Lucifera (barem prvih 8 epizoda iste).
pariah Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 Smiley's People (TV Mini-Series 1982) https://www.imdb.com/title/tt0083480/ Nakon francuskog biroa mi je bila i dalje potrebna doza dobrog starog spy trilera pa sam reprizirao, po meni najbolju ekranizaciju le Carrea (pored filmskog- Constant Gardenera), da li zato što je on lično i pisao scenario ili spoj nekih drugih stvari (taj nekakav bbc-jev šmek '70-ih i '80-ih) ali realno gledano, ove nedavne ekranizacije poput noćnog menadžera i u manjoj mjeri, male bubnjarice, su bledunjava ostvarenja. I Tinker Tailor Soldier Spy mini serija kao prethodnica ove je mnogo dobra ali su "smajlijevi ljudi" zanimljiviji i slojevitiji. Preporuka. 1
Frank Pembleton Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 Odgledao Unortodox...Par puta baš onako knedla u grlu.Glavna glumica odlična.Taman tačan broj epizoda. .... Shiit has hit the fan!
Haralampije Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 (edited) I ja sam odgledao nesto na Un.. https://www.imdb.com/title/tt7909970/?ref_=nv_sr_srsg_0 Dobra serija, prve 4 epizode odlicne, druge 4 vec malo zaostaju, realno mogli su sve da zavrse sa 6 epizoda. Edited August 22, 2020 by Haralampije
kud u maglu Simoviću Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 1 hour ago, Frank Pembleton said: Odgledao Unortodox... Par puta baš onako knedla u grlu. Glavna glumica odlična. Taman tačan broj epizoda. .... Shiit has hit the fan! đe si gledao
Arkadija Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: đe si gledao Bilo je svuda po torentima proletos. Verovatno ima i na Netflixu, to je njihova serija. Inace, odlicna serija.
Frank Pembleton Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 đe si gledaoNetflix.... Shiit has hit the fan!
Duhovnost, ljubav i med Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 Legion - gled'o prvu epizodu treće sezone. Obećava. Pomalo je Tvin Piks za digitalnu generaciju.
mustang Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 (edited) malo kasnim sa night manager, preporuka za letnje dane bacila se na faudu posle. i dalje ne kapiram u kom se gradu snima, setkajunse tamo vamo ko na korzou al sto je lepa kosa svim glumicama bas mi upada u oci Edited August 23, 2020 by mustang
Frank Pembleton Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 malo kasnim sa night manager, preporuka za letnje dane bacila se na faudu posle. i dalje ne kapiram u kom se gradu snima, setkajunse tamo vamo ko na korzou al sto je lepa kosa svim glumicama bas mi upada u oci@faudaUzmi kartu pa prostudiraj, zanimljivo je, nauči se nešto... .... Shiit has hit the fan!
mustang Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 (edited) 42 minutes ago, Frank Pembleton said: @fauda Uzmi kartu pa prostudiraj, zanimljivo je, nauči se nešto... .... Shiit has hit the fan! koju kartu kad ne pise nigde gde su.....izraelske jevreje dosta dobro poznajem, ludi ko i u seriji. arape bas nisam imala priliku osim iz daljine. Edited August 23, 2020 by mustang
mustang Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 aaa pa meni titlovi nisu prevodili...tek pocelo od osme da pise koji kraj
Frank Pembleton Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 koju kartu kad ne pise nigde gde su.....izraelske jevreje dosta dobro poznajem, ludi ko i u seriji. arape bas nisam imala priliku osim iz daljine. Ako dobro poznaješ izraelske jevreje onda znaš i koji su delovi zemlje a spominju a i piše povremeno... .... Shiit has hit the fan!
mustang Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 1 hour ago, Frank Pembleton said: Ako dobro poznaješ izraelske jevreje onda znaš i koji su delovi zemlje a spominju a i piše povremeno... .... Shiit has hit the fan! pricam o karakteru. ne znam jezik, jedva razlikujem od arapskog. napisah da su mi titlovi sjebani za nazive bili.
Recommended Posts