Jump to content

O serijama

Featured Replies

Uh Leftovers,opaka serija.

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

11 minutes ago, J-♣ said:

Leftovers

kao tradicionalna preporuka, osim ako tražilac decidno ne navede da je odgledana  :inn:

Hvala,vidjeno

O čemu se radi u Leftovers?

... Shiit has hit the fan

18 minutes ago, Haralampije said:

Jebli vas Vikinzi i Lost K. Šta ja da gledam?Odgledao sam sve aktuelno.Neki hint ?

white lines

da se opustis :)

4 minutes ago, Frank Pembleton said:

neki čobani traže smisao života

vrhunski uradak, topla preporuka

11 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ni o čemu i o svemu

51 minutes ago, Haralampije said:

Jebli vas Vikinzi i Lost K. Šta ja da gledam?Odgledao sam sve aktuelno.Neki hint ?

Izasla treca sezona pre par dana

Ns4e3AaM.jpg

fala mustang i jms-uk.  Marcellu nisam gledao uopste, probacu od pocetka

mene je muzika iz white lines spasila od karantina. otkrila i  bend bob moses preko serije. 

sto je najvaznije pobegla sam na momente na more koje mi uvek nedostaje.  

Edited by mustang

Le bureau des legendes izasli hrvatski prevodi na titlovi.com i na prijevodi-online.org

Edited by Milosh76

veceras nova sexona yellowstone:wub:

On 18.6.2020. at 20:31, Frank Pembleton said:

Sa planete je u jednom danu nestalo 2% ljudi. Serija prati život male zajednice tri godine nakon tog događaja.

Quicksand - Nije me odusevila mada nije ni razocarala. Najveca prednost je sto je samo 6 epizoda. Jos bolja bi bila da je imala 4. Ocekivao sam neki veliki twist ali na kraju ga nisam dobio...

Homecoming prva sezona me je zadovoljila, format i atmosfera mi je godila. Trama kako-tako, glumci isto dobro Cannavale je odradio solidno ulogu. Druga sam zaglavio posle prve epizode...

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Billions ne može da se emituje dalje dok ne nastave snimanje prekinuto zbog korone. Ostalo još 5 epizoda poslednje sezone.