June 18, 20204 yr 11 minutes ago, J-♣ said: Leftovers kao tradicionalna preporuka, osim ako tražilac decidno ne navede da je odgledana Hvala,vidjeno
June 18, 20204 yr 18 minutes ago, Haralampije said: Jebli vas Vikinzi i Lost K. Šta ja da gledam?Odgledao sam sve aktuelno.Neki hint ? white lines da se opustis
June 18, 20204 yr 4 minutes ago, Frank Pembleton said: O čemu se radi u Leftovers? ... Shiit has hit the fan neki čobani traže smisao života vrhunski uradak, topla preporuka
June 18, 20204 yr 11 minutes ago, Frank Pembleton said: O čemu se radi u Leftovers? ... Shiit has hit the fan Ni o čemu i o svemu
June 18, 20204 yr 51 minutes ago, Haralampije said: Jebli vas Vikinzi i Lost K. Šta ja da gledam?Odgledao sam sve aktuelno.Neki hint ? Izasla treca sezona pre par dana
June 18, 20204 yr mene je muzika iz white lines spasila od karantina. otkrila i bend bob moses preko serije. sto je najvaznije pobegla sam na momente na more koje mi uvek nedostaje. Edited June 18, 20204 yr by mustang
June 19, 20204 yr Le bureau des legendes izasli hrvatski prevodi na titlovi.com i na prijevodi-online.org Edited June 19, 20204 yr by Milosh76
June 23, 20204 yr On 18.6.2020. at 20:31, Frank Pembleton said: O čemu se radi u Leftovers? ... Shiit has hit the fan Sa planete je u jednom danu nestalo 2% ljudi. Serija prati život male zajednice tri godine nakon tog događaja.
June 23, 20204 yr Quicksand - Nije me odusevila mada nije ni razocarala. Najveca prednost je sto je samo 6 epizoda. Jos bolja bi bila da je imala 4. Ocekivao sam neki veliki twist ali na kraju ga nisam dobio...
June 23, 20204 yr Homecoming prva sezona me je zadovoljila, format i atmosfera mi je godila. Trama kako-tako, glumci isto dobro Cannavale je odradio solidno ulogu. Druga sam zaglavio posle prve epizode...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
June 23, 20204 yr Billions ne može da se emituje dalje dok ne nastave snimanje prekinuto zbog korone. Ostalo još 5 epizoda poslednje sezone.