Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Odgledao upravo finale prve sezone The Morning Show.

Meni ovo odlično i pored svih klišea, tenziju su podigli do maksimuma :)

Posted

Hteo baš da počnem morning show ali nisam našao torrent cele sezone pa digao ruke. Nešto mi se čini da baš valja.

Posted

Probaj, imaš pojedinačno epizode za sad, a verovatno je pitanje momenta kad će neko postaviti sezonu paketu. 

Posted
2 hours ago, mraki said:

Odgledao upravo finale prve sezone The Morning Show.

Meni ovo odlično i pored svih klišea, tenziju su podigli do maksimuma :)

Isto, sad sam zavrsila i uf

Posted
Probaj, imaš pojedinačno epizode za sad, a verovatno je pitanje momenta kad će neko postaviti sezonu paketu. 
Hoću sigurno.

Al u paketu :D

Sent from my EVR-L29 using Tapatalk

Posted

Odgledao cetvrtu sezonu Misfitsa. Ono je toliko opiceno da je nemoguce :D

Opisujem ljudima plot jedne epizode i svi se krste a plot ide ovako: ekipa krece na zurku koja se odrzava u jednom stanu ali promase stan pa upadnu na bdenije posle sahrane. Kasnije nadju stan pa cirkulisu izmedju zurke i sahrane a sve vreme hodnikom shparta psihodelicni zec koji ubija ljude palicom za golf :lolol:

Posted (edited)
On 19.12.2019. at 21:08, Bright Billy said:

https://www.imdb.com/title/tt9645942/?ref_=nv_sr_srsg_0

spacer.png

odgledao sam tri epizode i mogu reci da nije lose. prate pricu onako kako je istorija poznaje...

U jbt, hvala za ovo. Ne postoji istorijski dogadjaj koji me vise interesuje. Nadam se da je solidno uradjeno.

Edited by Meazza
Posted (edited)

sasvim kul. kolko sam video na kiscim ima samo jedna opcija sa eng titlom... 

Edited by Bright Billy
Posted

Gledam ponovo The Deuce da se prisetim pred gledanje trece sezone (sad sam blizu kraja druge sezone) i ne znam kako da ne  budem zaljubljen u Candy  

:heart:

Posted

Criminal: UK (2019)

Odgledali prvo UK verziju. Prilicno tanko. NIsu razvijali slucajeve dobro a i twistovi su bili predvidljivi.

Posted

idealan dan za gledanje His Dark Materias i bas je dobra...ooodlicna atmosfera,lepo tece a scenografija i kostim su genijalni

Posted

moozda su mogli malo steampunk-a ubaciti u stajlingu i detaljima

Posted

plus jean, 4 sam odgledao za sada, vrlo pozitivno iznenadjen

knjige sam citao ali bas davno, puno sam pozaboravljao. ima nekih sitnica koje mi se ne svidjaju, ali o tom po zavrsetku sezone