teacher Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 1 minute ago, Marvin (Paranoid Android) said: I meni je super zato što je tri epizode za sada potpuno neopterećeno kičmom SW priče, tu i tamo se prodene da Imperije više nema i da se pomene Nova Republika negde, i to je to. Potpuno slobodno mogu da rade šta im je volja. Verovatno neće svima biti po volji kratki vestern fazon, ali mene za sada baš vozi. Samo da ne ukenjaju sve tako što Reveal hidden contents bebcu Yodi daju neko sudbinsko, mesijansko značenje za galaksiju. jel se weenie oglašavao povodom mandaloriana?
Marvin (Paranoid Android) Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 6 minutes ago, teacher said: jel se weenie oglašavao povodom mandaloriana? Prvo se moraju odgledati Senke
teacher Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 1 minute ago, Marvin (Paranoid Android) said: Prvo se moraju odgledati Senke odgledati?
maheem Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 Pa treća epizoda je malo razvučena što se tiče radnje al je zato atmosfera u njoj sjajna
teacher Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 32 minutes ago, maheem said: Pa treća epizoda je malo razvučena što se tiče radnje al je zato atmosfera u njoj sjajna sad će da se ljube i tuguju 20 epizoda a onda rokanje i cliffhanger u poslednjoj
alec harvey Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 perfektna serija unbilievable https://www.imdb.com/title/tt7909970/?ref_=rvi_tt tri glavne glumice igraju spektakularno
Mil@n Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 Crown je toliko "lepa" serija da može bukvalno da se gleda bez zvuka i dramskog zapleta, kao npr Baraka. Čista poezija od kamere i fotografije. Srećom, serija odlična i u ostalim aspektima a ne samo u tom.
ivy Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 u kom sjebanom univerzumu je Orange is the new black komedija?
*edited by mod Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 7 hours ago, ivy said: u kom sjebanom univerzumu je Orange is the new black komedija? Pa realno jeste. Sad ne znam kakva je knjiga ali realno serija je komedija sa nekim dramskim momentima.
Fakundo Sava Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Gledao sam par epizoda Oitnb i nadam se ja ono bila komedija
Mil@n Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 (edited) 13 minutes ago, Fakundo Sava said: Gledao sam par epizoda Oitnb i nadam se ja ono bila komedija Serija kasnije prerasta u epsko govno, tako da ako imaš karaktera da prekineš a ne ocd kao ja da završiš sve što počneš (uz par izuzetaka only) - bataljuj odmah. Edit: ne bih rekao da je komedija, tj ne znam kako bilo ko može da pomisli da jeste. Edited December 2, 2019 by Mil@n
Skyhighatrist Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Na trafikama je cela nova sezona (4 epizode) Midsomer murders.
*edited by mod Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Niko ne gleda His Dark Materials? Za sad značajno bolje od nesrećnog filma. Sent from my H3213 using Tapatalk
Recommended Posts