Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

unbelievable

dosta dobro. čak i ono što je meh lakše se proguta uz sjajnu atmosfeeru

preporuka

Posted

Završio the Deuce. 

Najbolja sezona, ali mislim da je to samo zato što se serija završavala i dosta likova je dobilo svoj rasplet, i to sve u 8 epizoda. Ima fantastičnih momenata u ovoj sezoni, neke stvari mi nisu jasne kao npr da se nijednom nisu osvrnuli niti spomenuli samoubistvo Lori, to je upravo ono što fali seriji da bi bila vrhunska, malo dublja karakterizacija i odnosi među likovima, čini mi se da su se u prve dve sezone malo više fokusirali na sve ostalo.

Serija naravno odlična, i spada u obavezno štivo, samo mi nije baš top kvaliteta. 

Posted
On 17.11.2019. at 23:44, Mil@n said:

TV Time app na androidu.

+1 za TV Time, s tim sto ja rabim na IOSu

Dosta je dobra, pregledno je i lako se traze serije. Imaju neke social zajebancije, komentari, kvizovi itd, ali to nista ne koristim.

Od skora su ubacili i evidenciju za filmove, iskreno, nije mi se to svidelo jer pretrpava sadrzaj tako da to ne koristim.

Posted

Menjali su princip rada aplikacije tipa 10 puta u poslednjih godinu i jače, stalno nešto čačkaju, neke opcije umeju da budu sakrivene ali odlično radi posao u smislu da se lako vidi šta je u toku, šta nisi odgledao, šta je izašlo i izlazi novo, a to je najbitnije. 

Posted

Znači mi da imam nešto za Win, nervira me da žongliram između telefona i laptopa...

Navikavam se na trakt.tv, ništa mi se to ne sviđa, al' bolje za sad nemam.

U međuvremenu autor ovog mog epCheck-a kaže da je promenjen API na tvdb-u odakle se vuku podaci, i da je pitanje dal' će i kad da se bavi time :sad:

Posted

Inace, najzanimljivija i ujedno i najstrasnija stvar na TV Time

oMvv5zb.jpg

Posted

Znači mi da imam nešto za Win, nervira me da žongliram između telefona i laptopa...
Navikavam se na trakt.tv, ništa mi se to ne sviđa, al' bolje za sad nemam.

U međuvremenu autor ovog mog epCheck-a kaže da je promenjen API na tvdb-u odakle se vuku podaci, i da je pitanje dal' će i kad da se bavi time :sad:

Da, nešto su čačkali na tvdb pa je brljeknuo i Kodi tj addonovi u kategoriji serija...

... Shiit has hit the fan...

Posted

Hej, meni se baš sviđa Mandalorijanac, bar prve dve epizode.

Kad izlazi treća danas?

Posted

35 minutes ago, maheem said:

Hej, meni se baš sviđa Mandalorijanac, bar prve dve epizode.

Kad izlazi treća danas?

Izašla već.

Posted
6 hours ago, maheem said:

Mandalorijanac

Javier Peña iz Narcosa, 'ladno sam mu prepoznao glas :)

Posted

Jel ispratio neko too old to die young? 

Posted

samo da upišem plus jedan na when they see us

odlično

Posted

Jel ovde pušemo o Mandalorijcu?

Pogledao sve 3, meni gotivno do sada, malo previše “dečije”, ali razumljivo skroz zašto. Svidja mi se jako i format od 30min po epizodi, ne razvlači se radnja. 
I ostaje mi nada da neće preplitati ovo sa glavnom pričom i skywalker sagom.

Posted

I meni je super zato što je tri epizode za sada potpuno neopterećeno kičmom SW priče, tu i tamo se prodene da Imperije više nema i da se pomene Nova Republika negde, i to je to. Potpuno slobodno mogu da rade šta im je volja. Verovatno neće svima biti po volji kratki vestern fazon, ali mene za sada baš vozi.

Samo da ne ukenjaju sve tako što

Spoiler

bebcu Yodi daju neko sudbinsko, mesijansko značenje za galaksiju.