mraki Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 (edited) Pa prva sezona mi je bila odlična, ali tu mi je nekako ta priča zaokružena. Vidim da se druga bavi sudjenjem... Edited October 8, 2019 by mraki
darling Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 casa je zakon, gleda se razrogacenih ociju i navija se. zavidim ti sto jos nisi gledal trecu. broadchurch, tu mi je prva sezona bila bzvz, ostale odlicne. da sam ti, gledala bih. odgledala unbeleivable. ovo sto je na 8,6 na imdb, to ne znam odakle je. nema energije, nema emocije, nema strasti, nema nista, prosecna spora prica koja tece kao ravnicarska reka, kao ekranizovan policijski udzbenik teorija i tehnika silovanja. ali odlicno odigran, svidja mi se pregrst zenskih likova, i toni kolet koja je magicna, nisam mogla da odvojim pogled od nje, ozracila me. zbog nje nemam osecaj da sam tracila zivotno vreme.
nera Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 @darling Navijala i ne disala za sve pare tako se pravi serija! Znaci i treca dobra, drago mi je, odgledacu u narednih dan-dva
Fakundo Sava Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 Meni mozak ispario,cela druga sezona suđenje ,mislio sam da je to sve bilo u prvoj,treća je definitivno nova priča to se barem sećam
abor!g!nal Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 8 hours ago, darling said: unbeleivable Cenim, da si slucajno zaboravila da podvuces, da je mala iz Justified-a fenomenalna...
darling Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 (edited) nisam gledala dzastifajd, pa ne znam na koju malu mislis nisam sporila niciju izvedbu, napisala sam da je mene toni kolet omadjijala, drugog nek madjijaju drugi, i tako dalje. @nera kad se prisecam sebe dok gledam casa de papel, vidim se kako skacem ispred televizora, i grizem cebe, i pustam suzu, i vicem tooooo, i pevam, prava partizanska serija, povratak otpisanih, decje gledalacko iskustvo. ne mogu da docekam cetvrtu. Edited October 9, 2019 by darling
abor!g!nal Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 4 hours ago, darling said: nisam gledala dzastifajd, Damn you, honey! Spoiler
Skyhighatrist Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 Naleteo na "Impulse", YouTube Premium produkcija, neloš fargoliki SF. Malkice znaju da razvuku, al' sve u svemu prelazna ocena... Prva sezona išla prošle godine, druga izlazi cela za desetak dana.
mustang Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 procitah da se serija seal team snimala u beogradu i sad pogledah tu epizodu. koja je to zgrada gde je menadzerka, prepuna grafita?! u soku sam, bas je geto geto
*edited by mod Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 Snimana je valjda cela sezona, zatvarali su grad na nekoliko dana. Ne gledama seriju ali ovako napamet bez slike mogao bi da bude Bigz.
mustang Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 (edited) serija je krs a i produkcija. al nas sam bila u soku da takva zgrada postoji kod nas nikad nisam bila u bigzu Edited October 11, 2019 by mustang
Frank Pembleton Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 Koja je to epizoda?Teško da su celu sezonu smestili ovde... ... Shiit has hit the fan...
Jimmy Kowalski Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 On 10.10.2019. at 8:26, mustang said: procitah da se serija seal team snimala u beogradu i sad pogledah tu epizodu. koja je to zgrada gde je menadzerka, prepuna grafita?! u soku sam, bas je geto geto Spolja su helikopterom nadletali blokove 61-64, a unutrasnjost je napusteni bigz. Istu foru je uradila i ekipa koja je snimala spot Jona Hopkinsa u nekom post-apokalipticnom miljeu. Sem nas, niko od gledalaca nece primetiti razliku i mislice da su unutrasnjost stambenih zgrada zaista takve. A i da imamo nekakve menadzerke zgrada
mustang Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 to je ta zgrada! i blokovi nocu ko manhattan kad ulazis sa laguardia strane...blade runner totalni
Recommended Posts