ToniAdams Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 pa reko si da ti je mucno gledati seri ju dobru ili ne?
kud u maglu Simoviću Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 sem glavnoga glumca sve je za 5(pet)
Далибор Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 21 hours ago, kud u maglu Simoviću said: sve ostalo je na visokom nivou. meni dosta mučno za gledanje +1
mraki Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 (edited) The Honourable Woman, gledam upravo. Emitovana 2014. tako da je verovatno već pominjana ovde ali ne sećam se. Negde sam na polovini, odlično za sad. Edited September 26, 2019 by mraki
*edited by mod Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 Prva polovina poslednje sezone Bojacka za cca mesec dana Ko ce docekati...
Zabalujev Posted September 29, 2019 Posted September 29, 2019 Da, i vreme je da se BoJack privede kraju, trebalo je to još prošle sezone. Još da se precizira datum kad kreće Witcher, pa da znam kad da obnovim pretplatu na Netflix.
pacey defender Posted September 30, 2019 Posted September 30, 2019 On 1.6.2019. at 21:08, FPLS said: The Victim Dobra, bas dobra mini-serija. Odlicna gluma, dozirani tvistovi i prikladan, efektan zavrsetak. Ko voli britanske krimi drame, preporuka. Ako je jos neko overio i zna za nesto slicno, pisite obavezno. Odlicna serija, bas sve kao sto kazes.
Moća Posted September 30, 2019 Posted September 30, 2019 Gledao neko ovu novu BBC-jevu World in fire?
Tresko Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 Počeo The Godfather of Harlem. Pisao Brancato. Dobar Forest, dobar D'Onofrio. Videćemo dalje.
darling Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 18 hours ago, pacey defender said: Odlicna serija, bas sve kao sto kazes. ja sam se mucila s tajmlajnom, nikako nisam mogla da provalim koliko ko ima godina, kad je sve stiglo da se desi, nije mi jasno ni s onom decom ko je ciji otac, kad se razvela od prvog muza, zasto se razvela, zasto je on uopste i bio u zatvoru, uloga momka, takodje, da tako prodje bez reci. eto, s tim neubedljivostima, zanimljiva je tema kojom se bavi
pacey defender Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 25 minutes ago, darling said: ja sam se mucila s tajmlajnom, nikako nisam mogla da provalim koliko ko ima godina, kad je sve stiglo da se desi, nije mi jasno ni s onom decom ko je ciji otac, kad se razvela od prvog muza, zasto se razvela, zasto je on uopste i bio u zatvoru, uloga momka, takodje, da tako prodje bez reci. eto, s tim neubedljivostima, zanimljiva je tema kojom se bavi Da, stoji nerazjašnjeno zbog čega je prvi muž bio u zatvoru. MIslim da se pominje da je neki računovođa, tako nešto. I ove ostale teme nisu skroz razmršene, slažem se. No, ne trpi serija značajnije zbog toga.
pbg12345 Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 25 minutes ago, darling said: ja sam se mucila s tajmlajnom, nikako nisam mogla da provalim koliko ko ima godina, kad je sve stiglo da se desi, nije mi jasno ni s onom decom ko je ciji otac, kad se razvela od prvog muza, zasto se razvela, zasto je on uopste i bio u zatvoru, uloga momka, takodje, da tako prodje bez reci. eto, s tim neubedljivostima, zanimljiva je tema kojom se bavi ja juce video preporuku ovde i odlgedao u cugu sve 4, odlicno mi leglo ovo za momka cerke se slazem da je lose odradjeno, jedino smisleno mi deluje da su pokusali da nas navedu da je on krivac, mada je od starta bilo prilicno ocigledno sta je u pitanju ovo ostalo, pa drugi muz je otac samo najmladjeg sina, prvi muz je otac dvoje starije dece o razvodu su pricali kad je otisla u posetu kod njega (bivseg muza) gubitak deteta na prvom mestu ,a potom njena opsesija da istera pravdu i njegov alkoholizam, ne vidim sta bi serija dobila da se tu islo nesto dublje
Bujodrag Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 43 minutes ago, darling said: ja sam se mucila s tajmlajnom, nikako nisam mogla da provalim koliko ko ima godina, kad je sve stiglo da se desi, nije mi jasno ni s onom decom ko je ciji otac, kad se razvela od prvog muza, zasto se razvela, zasto je on uopste i bio u zatvoru, uloga momka, takodje, da tako prodje bez reci. eto, s tim neubedljivostima, zanimljiva je tema kojom se bavi U, jbt, ti baš analiziraš serije! Ja ih samo gledam, vrtim palčeve, sričem titlove i ne razmišljam. To sam naučio kad sam gledao Lost.
Recommended Posts