November 11, 20186 yr Gledam The last man on earth i ne mogu da nadjem nigde 13. epizodu prve sezone ali jebeno nigde. Svi torenti koje sam pretrazio mrtvi, rar, pirat, x1337. Svi je ako imaju ali kad treba da krene skidanje mucak. pirat mi vise ni ne otvara :/
November 11, 20186 yr 45 minutes ago, Jumanji said: A ovde? http://www.magnetdl.com/t/the-last-man-on-earth-s01e13/ Uspelo hvala! Doduse skinuo sam neke koji imaju hardcoded francuski titl ali kad kise nema i grad je dobar.
November 12, 20186 yr Nije da mi se Ozark nije svideo, mislim ima neku tu svoju zivu blesavost i cak je simpaticno to koliko gledaoca tretiraju ko dinju, ali nekako sam jedva cekao da se zavrsi. I do vraga, sad vidim da ima i sledeca, pa najverovatnija i sledeca....
November 12, 20186 yr Ne hvata te neizdrž da vidiš kako izgleda pranje miliona dolara na brodu-kazinu veličine omanje šupe?
November 12, 20186 yr gledajte Get Shorty. zanima me ko vidi light Breaking Bad uticaj (kamera, rezija) odlicni su Ray Romano, Chris O'Dowd i opako dobra Lidia Porto kao Amara Edited November 12, 20186 yr by 3opge
November 12, 20186 yr 6 hours ago, Weenie Pooh said: Ne hvata te neizdrž da vidiš kako izgleda pranje miliona dolara na brodu-kazinu veličine omanje šupe? S obzirom koliko je sveta (glumaca i statista) prodefilovalo kroz seriju, brod je cak i prevelik. Da ne drvim, naravno da cu gledati
November 12, 20186 yr the end of f....world odgledah prvu sezonu, meni ok, mada mi je strip totalno nepoznat https://www.imdb.com/title/tt6257970/?ref_=nv_sr_1 Edited November 12, 20186 yr by Sara
November 12, 20186 yr Za vikend (produzeni) dve i po sezone The good place, uvuce te u bindz onako lagano nineosetis. Kristinica i Denson odlicni (a kad nisu?), kombinacija bizarnog, blesavog i deadpan humora, sjajnih utovar popkultur refereneci + uleti malo egizis filozofije ... me like it.
November 12, 20186 yr poceo da gledam informer , zabavan je skroz. jedino sto ima bas puno slenga, pa je neke dijaloge tesko razumeti...
November 13, 20186 yr Slučajno uhvatim najavnu špicu Crvene kraljice na RTS 2. Ne gledam serije, ali font i crteži su neodoljivi, a i muzika. Moram napraviti izuzetak.
November 13, 20186 yr 8 hours ago, hansolo said: Za vikend (produzeni) dve i po sezone The good place, uvuce te u bindz onako lagano nineosetis. Kristinica i Denson odlicni (a kad nisu?), kombinacija bizarnog, blesavog i deadpan humora, sjajnih utovar popkultur refereneci + uleti malo egizis filozofije ... me like it. meni to vazi za prve dve sezone, ova trecame ne vuce toliko niti mi ide bas glatko.