Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Get Shorty

dosta dobro, lagano braeakingbadish 

Posted

Gledam The last man on earth i ne mogu da nadjem nigde 13. epizodu prve sezone ali jebeno nigde. Svi torenti koje sam pretrazio mrtvi, rar, pirat, x1337. Svi je ako imaju ali kad treba da krene skidanje mucak. pirat mi vise ni ne otvara :/

Posted

ozark s02 bolji od 01

Posted

Nije da mi se Ozark nije svideo, mislim ima neku tu svoju zivu blesavost i cak je simpaticno to koliko gledaoca tretiraju ko dinju, ali nekako sam jedva cekao da se zavrsi.

I do vraga, sad vidim da ima i sledeca, pa najverovatnija i sledeca.... 

Posted

Ne hvata te neizdrž da vidiš kako izgleda pranje miliona dolara na brodu-kazinu veličine omanje šupe?

Posted (edited)

gledajte Get Shorty. 

zanima me ko vidi light Breaking Bad uticaj (kamera, rezija)

odlicni su Ray Romano, Chris O'Dowd i opako dobra Lidia Porto kao Amara 

Edited by 3opge
Posted
6 hours ago, Weenie Pooh said:

Ne hvata te neizdrž da vidiš kako izgleda pranje miliona dolara na brodu-kazinu veličine omanje šupe?

S obzirom koliko je sveta (glumaca i statista) prodefilovalo kroz seriju, brod je cak i prevelik. Da ne drvim, naravno da cu gledati :sleep: 

Posted

Za vikend (produzeni) dve i po sezone The good place, uvuce te u bindz onako lagano nineosetis. Kristinica i Denson odlicni (a kad nisu?), kombinacija bizarnog, blesavog i deadpan humora, sjajnih utovar popkultur refereneci + uleti malo egizis filozofije  ... me like it. 

Posted

poceo da gledam informer , zabavan je skroz. jedino sto ima bas puno slenga, pa je neke dijaloge tesko razumeti...

Posted

Slučajno uhvatim najavnu špicu Crvene kraljice na RTS 2. Ne gledam serije, ali font i crteži su neodoljivi, a i muzika. Moram napraviti izuzetak.

Posted
8 hours ago, hansolo said:

Za vikend (produzeni) dve i po sezone The good place, uvuce te u bindz onako lagano nineosetis. Kristinica i Denson odlicni (a kad nisu?), kombinacija bizarnog, blesavog i deadpan humora, sjajnih utovar popkultur refereneci + uleti malo egizis filozofije  ... me like it. 

meni to vazi za prve dve sezone, ova trecame ne vuce toliko niti mi ide bas glatko.