Weenie Pooh Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Jesu za negde od 0.1% do 1.2% populacije.
3opge Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Get Shorty dosta dobro, lagano braeakingbadish
Moća Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Gledam The last man on earth i ne mogu da nadjem nigde 13. epizodu prve sezone ali jebeno nigde. Svi torenti koje sam pretrazio mrtvi, rar, pirat, x1337. Svi je ako imaju ali kad treba da krene skidanje mucak. pirat mi vise ni ne otvara :/
Jumanji Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 A ovde? http://www.magnetdl.com/t/the-last-man-on-earth-s01e13/
Moća Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 45 minutes ago, Jumanji said: A ovde? http://www.magnetdl.com/t/the-last-man-on-earth-s01e13/ Uspelo hvala! Doduse skinuo sam neke koji imaju hardcoded francuski titl ali kad kise nema i grad je dobar.
Lancia Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 Nije da mi se Ozark nije svideo, mislim ima neku tu svoju zivu blesavost i cak je simpaticno to koliko gledaoca tretiraju ko dinju, ali nekako sam jedva cekao da se zavrsi. I do vraga, sad vidim da ima i sledeca, pa najverovatnija i sledeca....
Weenie Pooh Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 Ne hvata te neizdrž da vidiš kako izgleda pranje miliona dolara na brodu-kazinu veličine omanje šupe?
3opge Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 (edited) gledajte Get Shorty. zanima me ko vidi light Breaking Bad uticaj (kamera, rezija) odlicni su Ray Romano, Chris O'Dowd i opako dobra Lidia Porto kao Amara Edited November 12, 2018 by 3opge
Lancia Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 6 hours ago, Weenie Pooh said: Ne hvata te neizdrž da vidiš kako izgleda pranje miliona dolara na brodu-kazinu veličine omanje šupe? S obzirom koliko je sveta (glumaca i statista) prodefilovalo kroz seriju, brod je cak i prevelik. Da ne drvim, naravno da cu gledati
Sara Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 (edited) the end of f....world odgledah prvu sezonu, meni ok, mada mi je strip totalno nepoznat https://www.imdb.com/title/tt6257970/?ref_=nv_sr_1 Edited November 12, 2018 by Sara
hansolo Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 Za vikend (produzeni) dve i po sezone The good place, uvuce te u bindz onako lagano nineosetis. Kristinica i Denson odlicni (a kad nisu?), kombinacija bizarnog, blesavog i deadpan humora, sjajnih utovar popkultur refereneci + uleti malo egizis filozofije ... me like it.
Bright Billy Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 poceo da gledam informer , zabavan je skroz. jedino sto ima bas puno slenga, pa je neke dijaloge tesko razumeti...
halloween Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 Slučajno uhvatim najavnu špicu Crvene kraljice na RTS 2. Ne gledam serije, ali font i crteži su neodoljivi, a i muzika. Moram napraviti izuzetak.
*edited by mod Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 8 hours ago, hansolo said: Za vikend (produzeni) dve i po sezone The good place, uvuce te u bindz onako lagano nineosetis. Kristinica i Denson odlicni (a kad nisu?), kombinacija bizarnog, blesavog i deadpan humora, sjajnih utovar popkultur refereneci + uleti malo egizis filozofije ... me like it. meni to vazi za prve dve sezone, ova trecame ne vuce toliko niti mi ide bas glatko.
Recommended Posts