Jump to content

O serijama

Featured Replies

my name is earle. rece mi drugar da krece veceras na rts.edit: sad pogledah na saitu . nije veceras, nego danas u 16:40

Edited by Billy Parsons

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

ne znam zbog čega su manje jadni, ali znam zbog čega su još jadniji...Smestili su "My name is Earl" u fantastičan termin od 16,40... Bitno je da im Ali Mekbil jubilarni 7653476258 put ide u 21č.edit: vidim da smo ipak mislili na isto.

Edited by Lezilebovich

okej, ovo shvatam kao warn <_<

To ide cini mi se na HRT-u ili tako nesto. Ne znam, nervira me Jason Lee pa nikad da se nakanim da pogledam.

To ide cini mi se na HRT-u ili tako nesto. Ne znam, nervira me Jason Lee pa nikad da se nakanim da pogledam.
Pa recimo da kvalitet opada po PB krivi. Doduše, malo je nežniji strmopizd u trećoj sezoni.

Veceras pocinje nova sezona The Shield....Vick ponovo jase!

Veceras pocinje nova sezona The Shield....Vick ponovo jase!
Na kojoj TV, b92 ?edit: vidim da nije na B92.

Edited by Lezilebovich

Verujem da je ducca mislio na USA za The Shield. Nadam se nekom dobrom ripu sutra. :)

Verujem da je ducca mislio na USA za The Shield. Nadam se nekom dobrom ripu sutra. :)
Da, mislio sam u US, sorry zbog zabune. U pitanju je 7. sezona. Inace, ja cu sackati sa downloadom i izdrzati nekako do sledeceg utorka pa da spojim 2 epizode... :jerry:

Edited by ducca

Zašto mi niko nije rekao da FoxLife prikazuje The L World?!?! angry.gif

Zašto mi niko nije rekao da FoxLife prikazuje The L World?!?! angry.gif
:rolleyes: nisi propustio nista cega nece biti u narednim epizodama a da te posebno zanima da vidis
:rolleyes: nisi propustio nista cega nece biti u narednim epizodama a da te posebno zanima da vidis
Zašto misliš da me ne interesuje zaplet? -_-
Zašto misliš da me ne interesuje zaplet? -_-
znam ti hromozome :P
Mislis Heartbreak high ?:lol:
Yep, sorry.Volim jos i Brigadu (Sashinu ekipu) i Pod Suncem San Tropea.:)
Yep, sorry.Volim jos i Brigadu (Sashinu ekipu) i Pod Suncem San Tropea.:)
Uroše, upravo si odgovorio na post od 6. novembra 2007. osobi koja je banovana negde do novembra 2008.