Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted (edited)

my name is earle. rece mi drugar da krece veceras na rts.edit: sad pogledah na saitu . nije veceras, nego danas u 16:40

Edited by Billy Parsons
Posted (edited)

ne znam zbog čega su manje jadni, ali znam zbog čega su još jadniji...Smestili su "My name is Earl" u fantastičan termin od 16,40... Bitno je da im Ali Mekbil jubilarni 7653476258 put ide u 21č.edit: vidim da smo ipak mislili na isto.

Edited by Lezilebovich
Posted

To ide cini mi se na HRT-u ili tako nesto. Ne znam, nervira me Jason Lee pa nikad da se nakanim da pogledam.

Posted
To ide cini mi se na HRT-u ili tako nesto. Ne znam, nervira me Jason Lee pa nikad da se nakanim da pogledam.
Pa recimo da kvalitet opada po PB krivi. Doduše, malo je nežniji strmopizd u trećoj sezoni.
Posted

Veceras pocinje nova sezona The Shield....Vick ponovo jase!

Posted (edited)
Veceras pocinje nova sezona The Shield....Vick ponovo jase!
Na kojoj TV, b92 ?edit: vidim da nije na B92. Edited by Lezilebovich
Posted

Verujem da je ducca mislio na USA za The Shield. Nadam se nekom dobrom ripu sutra. :)

Posted (edited)
Verujem da je ducca mislio na USA za The Shield. Nadam se nekom dobrom ripu sutra. :)
Da, mislio sam u US, sorry zbog zabune. U pitanju je 7. sezona. Inace, ja cu sackati sa downloadom i izdrzati nekako do sledeceg utorka pa da spojim 2 epizode... :jerry: Edited by ducca
Posted

Zašto mi niko nije rekao da FoxLife prikazuje The L World?!?! angry.gif

Posted
Zašto mi niko nije rekao da FoxLife prikazuje The L World?!?! angry.gif
:rolleyes: nisi propustio nista cega nece biti u narednim epizodama a da te posebno zanima da vidis
Posted
:rolleyes: nisi propustio nista cega nece biti u narednim epizodama a da te posebno zanima da vidis
Zašto misliš da me ne interesuje zaplet? -_-
Posted
Zašto misliš da me ne interesuje zaplet? -_-
znam ti hromozome :P
Posted
Mislis Heartbreak high ?:lol:
Yep, sorry.Volim jos i Brigadu (Sashinu ekipu) i Pod Suncem San Tropea.:)
Posted
Yep, sorry.Volim jos i Brigadu (Sashinu ekipu) i Pod Suncem San Tropea.:)
Uroše, upravo si odgovorio na post od 6. novembra 2007. osobi koja je banovana negde do novembra 2008.