Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Fawlty Towers uvek i iznova. na zalost umro je Manuel "¿Qué?".

Posted
25 minutes ago, kud_genijalci said:

.....

As Time Goes By (to je do pre 4 godine išlo na Pink Faemili) sa Džudi Denč i Džefri Palmerom

(....)

E, to je jedna od najboljih serija ikad.

Baš skoro sam je skinuo sa torenata, čeka da završim Wire.

Posted

Tu seriju sam zavoleo još u vreme dok sam bio aktivni serija-hejter.

A i Gospa Buba je voli, šte će ti bolja preporuka.

Posted

Odgledao Gomoru 3 sezonu i odlično je!

Jbga Ćiro...

Posted
Odgledao Gomoru 3 sezonu i odlično je!
Jbga Ćiro...
Najavljena 4.sezona...
Nego, Ćiro je ok, nije mu nista, eno ga sa Djenarom na Instagramu zagrljeni k'o braća [emoji6]
Posted
On 10.10.2018. at 12:49, Mil@n said:

Kakva je mrakača Patrik Melrouz. Mnogo je dobro i mnogo je heavy. Kumberbač fenomenalan, nije da ga i pre nisam volio. 

+1

da dodam da treba preziveti prvu epizodu koja mi se na momente cinila kao omaz fear&loating in lv.

jeziva prica, naprosto odvratni likovi, prikaz uzasno hladnih odnosa u nekom vacaroskom kvazi intelektualnom aristokratskom miljeu (engleska 60/70e proslog veka) - tesko za gledanje, a kasnije jos teze za isprocesirati obzirom da je veci deo price potpuno autentican, tj. uradjen po autobiografiji coveka koji je sve to i (bukvalno) preziveo.

Posted

Pustio sinoc engleski skandal, super serija, hju grant nikad bolji, a i ostali likovi odlicni

Posted

Sad vidim da je stigla druga seyona Big Mouth, što ne kažete?!

Jedini rival Bojack Horsemanu po ružnoći animacije, debilnosti premise (klinci otkrivaju čari puberteta), i genijalnosti konačnog proizvoda.

Posted

Gledao ja... Drasticno losije od Homeland, Berlin Station...

Moze da se gleda da prodje vreme

Posted

sinoć vidim ide Gomora na tv-u pa smo komentarisali Ćiru, bem ti čoveka, nikad kum, nikad poštovanje, sranje za sranjem, od starta mi ga je žao iako je milion puta radio grozote i protiv sebe i protiv drugih

Posted
6 hours ago, Sara said:

sinoć vidim ide Gomora na tv-u pa smo komentarisali Ćiru, bem ti čoveka, nikad kum, nikad poštovanje, sranje za sranjem, od starta mi ga je žao iako je milion puta radio grozote i protiv sebe i protiv drugih

Pa to, napravili su dobar "zez", vezes se skoro pozitivno za njega , a covek ima na dusi samacki hotel...

Posted

cula sam, ne znam da li je istina, da je serija najvecim delom bazirana po istinitim dogadjajima i likovima, navodno pravi Djenero je skoro uhapsen, tom prilikom je u njegovom stanu pronadjena neka neprocenjiva slika ukradena iz muzeja

Posted

Odgledao prvu sezonu The Wire.

Dobra je, svidja mi se. Kad sam ranije spomenuo da  "Likovi su stvarni i prisutni" nisam mislio toliko na realističnost nego na onu stvarnoću™ i prisutnost koju imaju dobro napisani/odglumljeni likovi kao što su recimo Frodo Bagins ili Majkl Korleone.

Jedva čekam da smandrljam moje predobre sendviče pa da gledam drugu sezonu.