Skyhighatrist Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 On 6.10.2018. at 18:29, mustang said: star trek discovery Četiri nezavisne kratke priče iz Star Trek sveta, po jedna svaki mesec do početka sezone (17. jan). Tilly, Craft, Saru i Harry Mudd, svaka priča crta karakter lika i uvodi buduće likove. Odlično zagrevanje.
mustang Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 29 minutes ago, Skyhighatrist said: Četiri nezavisne kratke priče iz Star Trek sveta, po jedna svaki mesec do početka sezone (17. jan). Tilly, Craft, Saru i Harry Mudd, svaka priča crta karakter lika i uvodi buduće likove. Odlično zagrevanje. ma idi...ne treba mi zagrevanje od 13 minuta, hochu ceku epizodu! mnogo su dobri mozda opet odgledam battle star galactica
Mil@n Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 Kakva je mrakača Patrik Melrouz. Mnogo je dobro i mnogo je heavy. Kumberbač fenomenalan, nije da ga i pre nisam volio.
gervasius twinkleminkleson Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 Gledam ovoga Manijaka. Sve u svemu pozitivan utisak, ali mi nekako djeluje nespretno raspetljavanje mini zapleta. Kao da su kreatori serije radili npr na True Detective i Leftovers.. Likovi su mi kul, i svi glumci, šteta što Gabriel Byrne nije više iskorišćen u ovih 5 epizoda do sad.U svakom slučaju hype je pretjeran, ali je svakako ok serija
stajebrebilo Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 Ozark s2 odlican, bas vozi lepo, pun preokreta, trulih kompromisa radi ostvarenja cilja... Bateman glumi super.
Ajant23 Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 (edited) Prekinuo sam drugu sezonu Ozarka posle treće epizode. Otprilike je na nivou reklama za VIP telekom... Edited October 10, 2018 by Ajant23
Sara Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 On 5.10.2018. at 22:22, Haralampije said: prve dve epizode Otkrovenja vjestice ™ plitko,tanko,bledo etc bratee...upecam se na vampire i vestice uvek, ali ovi ga preterase koliko su bezveze, dosadno za medalju Ozark gledam i dalje, ok su mi nesretnici, zao mi sto je umro Baddy, bio mi je zanimljiv onako nerealno superioran
Bujodrag Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Evo, u četvrtoj sam epizodi The Wire i dobro je. Likovi su stvarni i prisutni ali ništa se ne dešava. Baš sam se razmazio
Suvar Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Moras cekati Wire malo da se zalaufa. Prve dve epizode su cak i dosadne. Posle nekog vremena gledas tako te stvarne likove i vids da je Simon uzo americko drustvo rasporio ga ko svinjce i pokazuje ti tu na oci njegove iznutrice, krv i govna. Najbolja serija na svet.
kud_genijalci Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Sad mi nešto fali neki Classic Retro Vintage kanal, sa starim britanskim limunadama, ove tri serije bih voleo da gledam: As Time Goes By (to je do pre 4 godine išlo na Pink Faemili) sa Džudi Denč i Džefri Palmerom Le There Be Love sa Polom Edingtonom i Nanet Njumen i sa Henrijem KekGijem u epizodnoj ilozi i Da, ministre opet s Polom Edingtonom.
Recommended Posts