October 5, 20186 yr On 4.10.2018. at 15:01, mraki said: Gledao The Cry sinoć, nije loše. Pošto će imati samo 4 epizode, rado ću pogledati i ostatak. braaaateeeee, sto se ono derle dernja... nadam se da ce se u nastavku malo stisati
October 6, 20186 yr Ridiculousness, na Komedi Sentralu Ekstra kao i na Em-Ti-Viju. Koliko vidim, voditelj i serija kao serija mnogima idu na živce. Ali, ja sam se navadio.
October 6, 20186 yr izbacili link za star trek discovery...ono neki teaser od 13 minuta...kratka prica, vizuelno odlicna...ma..jedva cekam da pocne!
October 8, 20186 yr al` zato na titlovima.com imas solidne hrvatske ps. ukoliko uopste pricamo o seriji Le Bureau des Légendes (The Bureau) Edited October 8, 20186 yr by nezvanova
October 8, 20186 yr 10 hours ago, Milosh76 said: Videh sinoc reklamu na Canal+ za cetvrtu sezonu Biroa pocinje krajem oktobra hvala
October 8, 20186 yr 2 hours ago, mraki said: 2. epizoda The Cry je l jos ono dete i dalje vristi sve vreme? ovako kako si napisao ne mogu da shvatim - je l neocekivano zapetljano, uzbudljivo, zastrasujuce, straaaaasno, ne znas sta da mislis ....?
October 8, 20186 yr Pogledaj Pa i nije tako neočekivano, ali ipak me malo iznenadilo u kom pravcu je krenula priča pred kraj epizode. edit: ne vrišti Edited October 8, 20186 yr by mraki