nezvanova Posted September 20, 2018 Posted September 20, 2018 meni samo prva bila preterana/preglumljena. ostale super. ako te je i u drugoj smorio, onda verovatno nema nade da se tebi svidi ... a steta!
Calavera Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 On 17.9.2018. at 3:09, Weenie Pooh said: Novi Bojack opet 100% on point Realno, nije u redu što mi to rade jednom godišnje. Ne dobijam sličan emo input ni od jedne žive serije, a na žalost/sreću ni od stvarnog života. +1 dobro smo se raspricali, moramo to ponoviti dogodine
MiddleClass Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 On 17.9.2018. at 7:36, precog said: i da je sranje poput one vampirske jebacine sa onom ruznom plavusom. Nisam gledao ahs, ali ne diraj mi vampirsku jebacinu sa ruznom plavusom!
kud u maglu Simoviću Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 jel se pričalo o american vandal? možda gledalo?
Lezilebovich Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 sigurno se pisalo... gledao sam prvu sezonu i meni je bilo skroz zanimljivo. taj kao dokumentarni pristup je pun pogodak.
Ajant23 Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: jel se pričalo o american vandal? možda gledalo? Probao da gledam i odustao. Najniži nivo, gore od najgoreg smeća. Najjadnije tračare tračare je "taj kao dokumentarni pristup" o kome piše ovaj sa Sporta...
Weenie Pooh Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 13 hours ago, Calavera said: +1 dobro smo se raspricali, moramo to ponoviti dogodine A jebiga, šta da se piše kad nema mesta za kritiku? Plus što odavde gleda jedno petoro ljudi, čini mi se... Ja sam novu epizodu obeležio skidanjem OST.
Calavera Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 (edited) zapravo nisam bio sarkastican, tu se stvarno moze samo konstatovati odlicnost™. cim se sa zvucnika zacuo los ageless, znao sam da ce biti mnogo dobra sezona Edited September 21, 2018 by Calavera
Pokojni Ruxin Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 +1, ja nisam ni znao šta pametno da kažem a da ne bude - bojack Ništa, konstantovali smo sva trojica da sve ide svojim tokom i da je bojack i dalje krem tv ponude. Aj pa dogodine....
3opge Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 THE SINNER nije lose, trudili su se. Biel je konstruisala skoro savrsen nosic. Bill Pullman je nabacio facijalni grc koji ne skida kroz celu seriju.
Haralampije Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 Jel gleda neko novu sezonu Mr.Mecedes,prva je bila solidna?
Joe D Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 Ja jos nisam ni 4. sezonu bojacka pogledao, svaka me ubije dovoljno da nemam zelju da gledam narednih godinu dana. Sad cu se baciti na nadoknadjivanje.
Lancia Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 stukao sam Jack Ryan. Iako je sve otislo u kako mali Perica vidi svet fazon, nije losa zabava.
gervasius twinkleminkleson Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 Pogledao 2 sezone Broadchurch. Blah, prosjek. Nije uzasno [mada su scene sa sudjenja prilicno... cringeworthy], ali bas nista posebno.
nezvanova Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 18 hours ago, 3opge said: THE SINNER nije lose, trudili su se. Biel je konstruisala skoro savrsen nosic. Bill Pullman je nabacio facijalni grc koji ne skida kroz celu seriju. i meni sinner bio odlican. sinoc odgledala poslednju, plakala kao kisa... inace, ne znam sto pominjes dzesiku, veru igra izvesna keri (to ukoliko si mislio da je dzesika vera u nastavku, ja sam u pocetku mislila da je dzesika koja se malo ugojila, malo je nafrakali da lici na stariju itd... pa proverila. zapravo, ako uopste pricas o II sezoni sinnera ) a mercedes malo smusen za sada, no ne gubim nadu da ce se popraviti... no, u svakom slucaju prva sezona mi bila znatno bolja.
Recommended Posts