Sludge Factory Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 3 minutes ago, I*m with the pilots said: 2 hours ago, Majo said: jel vredi, gledo neko A Discovery of Witches¿ Jel' to po knjizi Debore Harknes? Da
I*m with the pilots Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 DaZainteresovali ste me, nije loša knjiga Pročitala sam samo prvu, drugu zapoceh i ostavih za kad me bebac pusti ;D
Lancia Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 24 minutes ago, I*m with the pilots said: Zainteresovali ste me, nije loša knjiga Pročitala sam samo prvu, drugu zapoceh i ostavih za kad me bebac pusti ;D Sad je bzvz, kad si se ti zainteresovala, da je ne gledam skida se.
mustang Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 (edited) 3 minutes ago, jms_uk said: Zavrsio se Elementary. kako je mene poceo da smara miller u toj seriji i prestadoh da je gledam. i skoro svuda gde su britanci u americkim serijama ...paraju mi usi. ko da vozis stick shift na trkama koje imaju rupe i hupserima Edited September 18, 2018 by mustang
mraki Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 (edited) Pogledao na nekom kabl kanalu par puta po par minuta Scandala. Pomilsih da bi moglo biti zanimljivo pa vratih jednu celu epizodu. Jebote, kakav komercijalni trash, odavno ne videh nešto gore. Edited September 19, 2018 by mraki
maheem Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 Pogledao dve epizode Patrick Melrosea. Prva je solidno luda, nije smetalo, druga je potpuno drugačija, sjajna i baš bolna. Nastavljam
steins Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 (edited) On 18.9.2018. at 23:02, jms_uk said: Zavrsio se Elementary. meni prva, pa i druga sezona bile interesantne, uglavnom zbog Lusi ali onda su počeli da se blesave i batalio sam, čini mi se posle treće sezone. Da su poštovali zlatno pravilo o ovakvim serijama morali su da izguraju i osmu pa tek onda da batale Edited September 19, 2018 by steins
Lancia Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 odgledao prvu Jack Ryan, nastavicu, nije uopste lose, jedino su mogli da nadju nesto bolje, nego sto je ovaj Krasinski, nit smrdi, nit mirise.
mirjam Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 On 18.9.2018. at 23:02, jms_uk said: Zavrsio se Elementary. Ova sezona je bila bas mlaka i nista posebno, ja je ipak odgledala sa gustom. Volim Dzoni Milera. Sve mislim sedma, u Londonu, ce biti opet OK.
3opge Posted September 20, 2018 Posted September 20, 2018 15 hours ago, maheem said: Pogledao dve epizode Patrick Melrosea. Prva je solidno luda, nije smetalo, druga je potpuno drugačija, sjajna i baš bolna. Nastavljam oh yeah baby, genijalna serija
3opge Posted September 20, 2018 Posted September 20, 2018 13 hours ago, Majo said: odgledao prvu Jack Ryan, nastavicu, nije uopste lose, jedino su mogli da nadju nesto bolje, nego sto je ovaj Krasinski, nit smrdi, nit mirise. jeste malo previse tup ali nekako sam navikao da ga podnosim. kraj strahovito glup, neko rece gore
Frank Pembleton Posted September 20, 2018 Posted September 20, 2018 8 hours ago, 3opge said: oh yeah baby, genijalna serija Ja odgledao 2 ep i baš onako preglumljavanje... Probaću treću, ali ako nastave...ćao...
Recommended Posts