J-♣ Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 El chapo Ozark Better call saul Queen of the south Narcos ( za one što se ne gade meksičkih krimosa zadnjih par godina)
Moća Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 Gleda li ko Castle rock? Malo više su ga razvukli i zakomplikovali kako ovo misle da odmrse pojma nemam.
McNulty Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 Gleda li ko Castle rock? Malo više su ga razvukli i zakomplikovali kako ovo misle da odmrse pojma nemam.Meni je prva epizoda bila dosta dobra, fin uvod u priču koja obećava, posle se sve pretvorilo u usporeni snimak. Smor. Čisto sumnjam da ću odgledati do kraja. Sent from my 5080X using Tapatalk
Moća Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 Ako si citao Kinga znas da je to njegov stil ali nije bas za toliko razvlacenje.Sent from my Le X620 using Tapatalk
3opge Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Uglavnom preskociti sve iz Hostovog posta osim PB
Duci Simonovic Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 (edited) 1 minute ago, Host said: Evo ti bas Peaky Blindersi, posle dve epizode se pretvaraju u bljutavi komad sa preglumljuvanjem. +1 Inace, odgledo succession, dobro zabavna Edited September 1, 2018 by Duci Simonovic
ToniAdams Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Ja probo piki i ne kapiram ko može to da gleda
Moća Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Jel moze da mi kaze neko ko je gledao The last man on earth da li su prve dve epizode spojene?
mustang Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 izbindzovala jack ryan-a... leglo sve osim krasinskog. ne znam koji lobi njega gura ali trebao je da bude carpenter. on i gluma su dva razlicita pojma. svideo mi se dublji prikaz ratnih zrtava i izbeglih. dobre su akcione scene. malo gs preteraseza neke stvari al dobro...
mozzer Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Odgledao 4 jednosatne epizode britanske serije Collateral (ima na Netxlixu). Vrlo solidno za mene, naravno uvek postoje nedostaci. Volim ovakve britanske serije.
Marvin (Paranoid Android) Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Ja ću večeras da okušam taj novi BiBiSijev Bodyguard, baš se dosta čuje o njemu. Pa ću vam svima reći da li treba da ga gledate ili ne, i zašto, zna se da je moj istančani ukus jedina konstanta u svemiru. Nema na čemu.
Sara Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 (edited) ogledala sinoć e1 - jadno! A poznato je da varim svakojake gluposti, ovo neće ići vidim Edited September 3, 2018 by Sara
Recommended Posts