August 24, 20186 yr ja nisam. al ako gledas ne ko igranu seriju, nego ko strip na televiziji, onda je odlican.
August 25, 20186 yr Gledam ovu The Innocents ... meh Uboli su atmosferu, ambijent i soundtrack nekog pristojnog skandi noira pa cak je i to malo previse naglaseno, a prica je kao da si na bensedinima pa te utrnulo dok gledas. Stigla nekako do 6 epizode i nije strasno ali ni nesto epohalno.
August 26, 20186 yr hvala svima na preporukama i komentarima, qbitorrent se pusi od skidanja 6541321857 serija !
August 26, 20186 yr On 21.8.2018. at 22:36, darling said: zavrsila trecu anforgotena. volim da gledam nikolu voker ko glavnu detektivku. kad je ona tu, znam da ce sve biti u redu. emotivno je, empaticno, nema glupih intriga, nema nepotrebne afektacije, svako radi svoj posao, na kraju se resi i ponovo bude mir. ovaj sto je igrao psihopatu odlican. drago mi je da ce biti i 4. upravo tako, potpuno isti dozivljaj! meni treca jos i ponajbolja. jedva cekam cetvrtu, a ako se neko seti necega slicnog, a da nije vec vise puta ovde preporucivano... bila bih zahvalna. Spoiler samo sto sam jos od pocetka intuitivno odabrala krivca, i nekako nije bilo iznenadjenja. psihopatu igra glumac koji je duke of windsor u the crown, tamo je krajnje antipatican, pa sam ga, mozda i zato, odmah nominovala za hladnokrvnog i uljudnog egzekutora.
August 26, 20186 yr Svi kažu autora Simpsonovih, ali čini mi se da je mnogo ispravnije koautora. Sumnjam da su bez Jamesa Brooksa u stanju da priđu nivou Simpsonovih... Lično, ovo ni nemam nameru da gledam obzirom da mi se Futurama nije dopala i da sam i nju jedva gledao tu i tamo... Možda i ovo novo zvirnem samo ako naletim na nekom kanalu na TV-u...
August 26, 20186 yr Kao ideja moglo je biti (mnogo bolje) interesantno, ali zabavno mi samo u retkim trenutcima, kad me uvati.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
August 27, 20186 yr Ja sam mnogo voleo da gledam originalnu Futuramu. Kasnije sam probao onaj nastavak i nije mi uopšte bilo zanimljivo. Nisam siguran da li sam je prerastao u medjuvremenu ili je prosto bilo toliko lošije.
August 27, 20186 yr 5 hours ago, mraki said: Jel gledao ko ovu novu animiranu seriju od autora Simpsonovih i Futurame? Pa to je ta animacija i taj humor, sve vreme se osecas kao da si gledao vec, ali provuce se po koji dobar fazon inace je dosta autopilot humor + standardna doza pop referenci u pozadini.
August 27, 20186 yr Futurame se lako zasititi, ima taj neki budjav vajb. Valjda zbog Zoidberga, cije provale su mi dapace najbolje.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk