darling Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 ja nisam. al ako gledas ne ko igranu seriju, nego ko strip na televiziji, onda je odlican.
hansolo Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 Gledam ovu The Innocents ... meh Uboli su atmosferu, ambijent i soundtrack nekog pristojnog skandi noira pa cak je i to malo previse naglaseno, a prica je kao da si na bensedinima pa te utrnulo dok gledas. Stigla nekako do 6 epizode i nije strasno ali ni nesto epohalno.
nezvanova Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 the sinner, druga sezona, isto dobra. meni bolja od prve.
nezvanova Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 ne, jedino se detektiv (pulman) nastavio i u drugome serijalu
bosque Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 hvala svima na preporukama i komentarima, qbitorrent se pusi od skidanja 6541321857 serija !
gagilija Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 hidden, krimi misterija, velskoengleska, vec vidjeno ali sasvim dobro, 8 epizoda
Aleksija Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 On 21.8.2018. at 22:36, darling said: zavrsila trecu anforgotena. volim da gledam nikolu voker ko glavnu detektivku. kad je ona tu, znam da ce sve biti u redu. emotivno je, empaticno, nema glupih intriga, nema nepotrebne afektacije, svako radi svoj posao, na kraju se resi i ponovo bude mir. ovaj sto je igrao psihopatu odlican. drago mi je da ce biti i 4. upravo tako, potpuno isti dozivljaj! meni treca jos i ponajbolja. jedva cekam cetvrtu, a ako se neko seti necega slicnog, a da nije vec vise puta ovde preporucivano... bila bih zahvalna. Spoiler samo sto sam jos od pocetka intuitivno odabrala krivca, i nekako nije bilo iznenadjenja. psihopatu igra glumac koji je duke of windsor u the crown, tamo je krajnje antipatican, pa sam ga, mozda i zato, odmah nominovala za hladnokrvnog i uljudnog egzekutora.
mraki Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Jel gledao ko ovu novu animiranu seriju od autora Simpsonovih i Futurame?
Ajant23 Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Svi kažu autora Simpsonovih, ali čini mi se da je mnogo ispravnije koautora. Sumnjam da su bez Jamesa Brooksa u stanju da priđu nivou Simpsonovih... Lično, ovo ni nemam nameru da gledam obzirom da mi se Futurama nije dopala i da sam i nju jedva gledao tu i tamo... Možda i ovo novo zvirnem samo ako naletim na nekom kanalu na TV-u...
mlatko Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Kao ideja moglo je biti (mnogo bolje) interesantno, ali zabavno mi samo u retkim trenutcima, kad me uvati.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
mraki Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Ja sam mnogo voleo da gledam originalnu Futuramu. Kasnije sam probao onaj nastavak i nije mi uopšte bilo zanimljivo. Nisam siguran da li sam je prerastao u medjuvremenu ili je prosto bilo toliko lošije.
*edited by mod Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 5 hours ago, mraki said: Jel gledao ko ovu novu animiranu seriju od autora Simpsonovih i Futurame? Pa to je ta animacija i taj humor, sve vreme se osecas kao da si gledao vec, ali provuce se po koji dobar fazon inace je dosta autopilot humor + standardna doza pop referenci u pozadini.
mlatko Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Futurame se lako zasititi, ima taj neki budjav vajb. Valjda zbog Zoidberga, cije provale su mi dapace najbolje.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Recommended Posts