Weenie Pooh Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 40 minutes ago, adam said: ubijte me ali ja zaista ne vidim sta to svi ti ljudi vide a ja ne. dosadno, nemastovito, neubedljivo, jadno. Vide tj. osećaju sveprisutni scaremongering. Kad je serija krenula, sa svih strana se čulo "OMG ovo može stvarno da se desi! OMG desiće se za godinu-dve! OMG u stvari se već dešava!" Atwood je knjigu napisala pre 30+ godina, nije slučajno da se Hulu latio ekranizacije baš u doba Trampa i #metoo. Praktično im sav news media sektor radi besplatan marketing, tj. uvaljuje ljudima tu nedotupavu premisu.
darling Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 ako neko spazi inspektore torente za psychobitches dojavite gde, pliz. fala.
copkillah Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 35 minutes ago, Killiana said: meni je odlicna. +1
Weenie Pooh Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 On 27.7.2018. at 21:11, mraki said: Krenulo i ovo, za sad su pustili 3 epizode pa posle valjda jedna nedeljno... Pogledao i tek naknadno se razočarao kad sam pročitao da me je opet JJ Abrams navukao Mystery Box na stranu, prilično je očajno snimljeno/montirano. Gomila nakaradnih kadrova, neprirodno iseckane scene, konstantan polumrak u kombinaciji sa off bojama... napor gledati. Sad jedino da istrajem u neizdržu radi rešenja misterije™ - ko će biti Hrist a ko Antihrist između Klovna Penivajza sa jedne strane i Childish Gambina za siromašne sa druge.
Mil@n Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 Ljubim u dupe onog što je spomenuo Who is America, mislim da ništa smešnije u životu nisam gledao, I bukvalno se u životu nisam smejao ovoliko gledajući nešto. Koji je on kralj, nema dalje.Hawaii Mate 10 Pro
Arkadija Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 17 hours ago, Killiana said: meni je odlicna. и мени
marv Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 8 hours ago, Mil@n said: Ljubim u dupe onog što je spomenuo Who is America, mislim da ništa smešnije u životu nisam gledao, I bukvalno se u životu nisam smejao ovoliko gledajući nešto. Koji je on kralj, nema dalje. Hawaii Mate 10 Pro gledaj Da Ali G Show (ako vec nisi), mnogo je bolje od ovoga i borata
Mil@n Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 gledaj Da Ali G Show (ako vec nisi), mnogo je bolje od ovoga i borataGledao sam manje više sve njegovo, ovo mije nekako baš leglo. Hawaii Mate 10 Pro
precog Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 uh, dobro je, vec sam posmislio da je do mene sto mi nije smesno. hvala, milane.
Weenie Pooh Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 1 hour ago, precog said: uh, dobro je, vec sam posmislio da je do mene sto mi nije smesno. hvala, milane. A dobro, ima par chuckleworthy trenutaka. Ono kad im je došla policija zbog FREE DRUGS! YOUNG PUSSY! bilborda je bilo OK, plus ona manekenka koja komotno pristaje da laže kako je bila da leči ebolu u Sijera Leoneu Nažalost, ceo koncept je bolno neautentičan. Jedini koji nasedaju na njegove eksplicitnije gluposti su vrlo očigledno glumci. (Plus Dick Cheney who doesn't give a fuuuuuuuuuuck.)
precog Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 1 minute ago, Weenie Pooh said: A dobro, ima par chuckleworthy trenutaka. Ono kad im je došla policija zbog FREE DRUGS! YOUNG PUSSY! bilborda je bilo OK, plus ona manekenka koja komotno pristaje da laže kako je bila da leči ebolu u Sijera Leoneu Nažalost, ceo koncept je bolno neautentičan. Jedini koji nasedaju na njegove eksplicitnije gluposti su vrlo očigledno glumci. (Plus Dick Cheney who doesn't give a fuuuuuuuuuuck.) nisam gledao novu epizodu, ove do sada su mi izvukle mi nekoliko osmeha i to je to. mislim, iz aviona se vidi da fura maske, plus, sto kazes, odglumljene fore jos od filma o boratu.
Recommended Posts