jms_uk Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 Odgledah 6 od 8 epizoda Safe - nisam nesto impresioniran, ali gledam kad nema nista drugo. Svaku epizodu zavrsavaju sa sjajnom scenom, skroz neocekivanim zapletom/raspletom
Frank Pembleton Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 Odgledah 6 od 8 epizoda Safe - nisam nesto impresioniran, ali gledam kad nema nista drugo. Svaku epizodu zavrsavaju sa sjajnom scenom, skroz neocekivanim zapletom/raspletom Meni je sad Blacklist u fioci "nema ništa drugo" ....E i krenuo da gledam The Looming Tower
jms_uk Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 Just now, Frank Pembleton said: Meni je sad Blacklist u fioci "nema ništa drugo" .... Ostala je jos jedna epizoda! Just now, Frank Pembleton said: E i krenuo da gledam The Looming Tower Dobro me podseti, i ovo sedi na externom hard disku.
*edited by mod Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 2 hours ago, Sara said: Rumunska serija?! Koja? Posle 5sezona onih Bugara, to mi dođe kao prirodan sled stvari, sigurno će mi se sviđati 😂 Umbre tj Senke. Ako imas HboGo ima tamo obe sezone.
kud u maglu Simoviću Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 (edited) 3 hours ago, darling said: gluma? pa nekako je sve u rukavicama sve da bude školski, po pe esu glumci su realno drugoligaši. sem branke katić, al se i ona mučena utopila npr. novinar koji je glumi alkosa, više je hipster nego neko sa problemom zavisnosti Edited May 14, 2018 by kud u maglu Simoviću
jms_uk Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 Zavrsih Safe, malo se izvadise u poslednjoj epizodi. I ukapirao sam sta mi je smetalo najvise - Deksterov nacin govora.Sent from my iTelephone using Tapatalk
darling Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 12 hours ago, kud u maglu Simoviću said: pa nekako je sve u rukavicama sve da bude školski, po pe esu glumci su realno drugoligaši. sem branke katić, al se i ona mučena utopila npr. novinar koji je glumi alkosa, više je hipster nego neko sa problemom zavisnosti ja, na primer, sam gledala prvu epizodu kad je emitovana na hrtu, i nije proslo dugo, uvatila sam sebe kako me uzasno nervira fejk rijecki/hrvatski govor branke katic, kako mi odvlaci paznju od svega, samo sam nju cula, sto nema puno smisla, pa sam novine batalila zbog nje.
alec harvey Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 https://www.imdb.com/title/tt6586318/?ref_=nv_sr_1 pogledao sinoc prvu epizodu Patrick Melrose... Benedict Cumberbatch igra za sve pare.
Frank Pembleton Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 https://www.imdb.com/title/tt6586318/?ref_=nv_sr_1 pogledao sinoc prvu epizodu Patrick Melrose... Benedict Cumberbatch igra za sve pare.Jesu li izbacili celu sezonu odjednom?
Skyhighatrist Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 Nisu, idu od 12.05. do 09.06. Kambrbeč zakiva, vaistinu.
Frank Pembleton Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 Mislim da ću sačekati, pa u cugu.....shiit has hit the fan....
marv Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 gledao sam american vandal i sve do polovine poslednje epizode nisam svatio o cemu se radi ko nije gledao a namerava da gleda preporucujem da gleda bez da gugla prvo
Recommended Posts