May 14, 20186 yr Odgledah 6 od 8 epizoda Safe - nisam nesto impresioniran, ali gledam kad nema nista drugo. Svaku epizodu zavrsavaju sa sjajnom scenom, skroz neocekivanim zapletom/raspletom
May 14, 20186 yr Odgledah 6 od 8 epizoda Safe - nisam nesto impresioniran, ali gledam kad nema nista drugo. Svaku epizodu zavrsavaju sa sjajnom scenom, skroz neocekivanim zapletom/raspletom Meni je sad Blacklist u fioci "nema ništa drugo" ....E i krenuo da gledam The Looming Tower
May 14, 20186 yr Just now, Frank Pembleton said: Meni je sad Blacklist u fioci "nema ništa drugo" .... Ostala je jos jedna epizoda! Just now, Frank Pembleton said: E i krenuo da gledam The Looming Tower Dobro me podseti, i ovo sedi na externom hard disku.
May 14, 20186 yr 2 hours ago, Sara said: Rumunska serija?! Koja? Posle 5sezona onih Bugara, to mi dođe kao prirodan sled stvari, sigurno će mi se sviđati 😂 Umbre tj Senke. Ako imas HboGo ima tamo obe sezone.
May 14, 20186 yr 3 hours ago, darling said: gluma? pa nekako je sve u rukavicama sve da bude školski, po pe esu glumci su realno drugoligaši. sem branke katić, al se i ona mučena utopila npr. novinar koji je glumi alkosa, više je hipster nego neko sa problemom zavisnosti Edited May 14, 20186 yr by kud u maglu Simoviću
May 14, 20186 yr Zavrsih Safe, malo se izvadise u poslednjoj epizodi. I ukapirao sam sta mi je smetalo najvise - Deksterov nacin govora.Sent from my iTelephone using Tapatalk
May 15, 20186 yr 12 hours ago, kud u maglu Simoviću said: pa nekako je sve u rukavicama sve da bude školski, po pe esu glumci su realno drugoligaši. sem branke katić, al se i ona mučena utopila npr. novinar koji je glumi alkosa, više je hipster nego neko sa problemom zavisnosti ja, na primer, sam gledala prvu epizodu kad je emitovana na hrtu, i nije proslo dugo, uvatila sam sebe kako me uzasno nervira fejk rijecki/hrvatski govor branke katic, kako mi odvlaci paznju od svega, samo sam nju cula, sto nema puno smisla, pa sam novine batalila zbog nje.
May 15, 20186 yr https://www.imdb.com/title/tt6586318/?ref_=nv_sr_1 pogledao sinoc prvu epizodu Patrick Melrose... Benedict Cumberbatch igra za sve pare.
May 15, 20186 yr https://www.imdb.com/title/tt6586318/?ref_=nv_sr_1 pogledao sinoc prvu epizodu Patrick Melrose... Benedict Cumberbatch igra za sve pare.Jesu li izbacili celu sezonu odjednom?
May 15, 20186 yr gledao sam american vandal i sve do polovine poslednje epizode nisam svatio o cemu se radi ko nije gledao a namerava da gleda preporucujem da gleda bez da gugla prvo