May 6, 20186 yr 51 minutes ago, Bright Billy said: Cobra Kai uuu kad ovo kreće? Jel ovo Ralf sada bad guy?
May 6, 20186 yr izasla cela sezona pre neki dan. gledaj, super je. mi smo je familijarno spalili za vikend, deca odusevljena
May 6, 20186 yr 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: e nisam se napio ima 100 godina. smara boš, ko onaj us maršal što ga gotivite ti i middle Justified
May 7, 20186 yr money heist u onim kombinezonima kao dumbioza kolektiv..,pogadja isti zivac. posle grozne uvodne pesme jasno je gde sve to ide + vidim hvali se prijatna vanjstina glumica, nadam se da ne mislite na onu sto vuce na muskarca s druge strane, I got a feeling that I can't let go bosch ra-zbi-jo... jbg dosta se palamudi i snima se svasta, a meni klasicna detektivska prica (*nikako skandinavska proseravanja na istu temu) i dalje najbolje sto tv show odsek ima da ponudi. vuce na limunadu, ima nik sloter vajb, ali limunda je zdrava.
May 7, 20186 yr Killing Eve je vrlo zanimljivo, odgledao 5 epizoda. Od svega po malo, spijuni MI5, Hanibal, Pariz , London , Italija ... al je na momente beskrajno duhovito... Dve glavne, Sandra Oh i Jodie Comer su odlicne, pogotovo ova druga; Ima kad treba da rokne nekog tipa, on joj kuka- imam pare- ne trebaju mi, imam decu,- sta ce mi tvoja deca..? i jos mi je zanimljivo sto je seriju pisala Phoebe Waller Bridge, njen Fleabeg mi je odlican.
May 9, 20186 yr Norveska serija Okkupert ili Occupied, ima prevoda za II sezonu, jos od sredine januara, a ja tek sada video Edited May 9, 20186 yr by Milosh76
May 9, 20186 yr gledao neko the alienist? ili seven seconds? Edited May 9, 20186 yr by kud u maglu Simoviću
May 10, 20186 yr Kakav kraj sezona i Lethal weapon i Bull :eek:A i jucerasnja epizoda (originalnog) NCIS-a!Sent from my iPad using Tapatalk
May 10, 20186 yr leathal sam prestala. zbog onog belca. jako me iritira. koliko je wayans dobar toliko je ovaj los. i arogantan.
May 10, 20186 yr On 6.5.2018. at 22:28, Bright Billy said: Cobra Kai On 6.5.2018. at 23:21, steins said: uuu kad ovo kreće? Jel ovo Ralf sada bad guy? Aaaaa Ovo su oni blentavci iz How I Met Your Mother predvidjeli.
May 10, 20186 yr 8 hours ago, mustang said: leathal sam prestala. zbog onog belca. jako me iritira. koliko je wayans dobar toliko je ovaj los. i arogantan. Ako je za utehu, od juce ima glasina da je dobio otkaz i da, ako bude trece sezone, ce biti bez njega.