steins Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 51 minutes ago, Bright Billy said: Cobra Kai uuu kad ovo kreće? Jel ovo Ralf sada bad guy?
Bright Billy Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 izasla cela sezona pre neki dan. gledaj, super je. mi smo je familijarno spalili za vikend, deca odusevljena
MiddleClass Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: e nisam se napio ima 100 godina. smara boš, ko onaj us maršal što ga gotivite ti i middle Justified
mraki Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 (edited) Trust obećava, doduše tek sam počeo... Edited May 7, 2018 by mraki
ParaPsycho Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 money heist u onim kombinezonima kao dumbioza kolektiv..,pogadja isti zivac. posle grozne uvodne pesme jasno je gde sve to ide + vidim hvali se prijatna vanjstina glumica, nadam se da ne mislite na onu sto vuce na muskarca s druge strane, I got a feeling that I can't let go bosch ra-zbi-jo... jbg dosta se palamudi i snima se svasta, a meni klasicna detektivska prica (*nikako skandinavska proseravanja na istu temu) i dalje najbolje sto tv show odsek ima da ponudi. vuce na limunadu, ima nik sloter vajb, ali limunda je zdrava.
alec harvey Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Killing Eve je vrlo zanimljivo, odgledao 5 epizoda. Od svega po malo, spijuni MI5, Hanibal, Pariz , London , Italija ... al je na momente beskrajno duhovito... Dve glavne, Sandra Oh i Jodie Comer su odlicne, pogotovo ova druga; Ima kad treba da rokne nekog tipa, on joj kuka- imam pare- ne trebaju mi, imam decu,- sta ce mi tvoja deca..? i jos mi je zanimljivo sto je seriju pisala Phoebe Waller Bridge, njen Fleabeg mi je odlican.
Milosh76 Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 (edited) Norveska serija Okkupert ili Occupied, ima prevoda za II sezonu, jos od sredine januara, a ja tek sada video Edited May 9, 2018 by Milosh76
kud u maglu Simoviću Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 (edited) gledao neko the alienist? ili seven seconds? Edited May 9, 2018 by kud u maglu Simoviću
jms_uk Posted May 10, 2018 Posted May 10, 2018 Kakav kraj sezona i Lethal weapon i Bull :eek:A i jucerasnja epizoda (originalnog) NCIS-a!Sent from my iPad using Tapatalk
mustang Posted May 10, 2018 Posted May 10, 2018 leathal sam prestala. zbog onog belca. jako me iritira. koliko je wayans dobar toliko je ovaj los. i arogantan.
ArleKino Posted May 10, 2018 Posted May 10, 2018 On 6.5.2018. at 22:28, Bright Billy said: Cobra Kai On 6.5.2018. at 23:21, steins said: uuu kad ovo kreće? Jel ovo Ralf sada bad guy? Aaaaa Ovo su oni blentavci iz How I Met Your Mother predvidjeli.
jms_uk Posted May 10, 2018 Posted May 10, 2018 8 hours ago, mustang said: leathal sam prestala. zbog onog belca. jako me iritira. koliko je wayans dobar toliko je ovaj los. i arogantan. Ako je za utehu, od juce ima glasina da je dobio otkaz i da, ako bude trece sezone, ce biti bez njega.
Recommended Posts