July 23, 200816 yr Gillette-kao kupujte naše brijače i pomozite razvoj fudbala u Srbiji. Deo od prodaje ide u fond za otkrivanje 11 talentovanih klinaca. Ako još pošalješ neki kod, dobićes bezvezni wallpaper za mobilni... Idi begaj...
July 24, 200816 yr Gillette-kao kupujte naše brijače i pomozite razvoj fudbala u Srbiji. Deo od prodaje ide u fond za otkrivanje 11 talentovanih klinaca. Ako još pošalješ neki kod, dobićes bezvezni wallpaper za mobilni... Idi begaj...ja kupio tamo negde '06 nozice (5 komada) za m3 turbo ili kako se vec zove onaj sa baterijom....kako se brijam 3x godisnje, cenim trajace mi do ulaska srBije u EU...
July 25, 200816 yr "Antonio!""Mackice!"e, da stvarno uzas. Uz onog Cokoladnog koji mi je neprikosnoveno najgora reklama ikada, ovaj zauzima ovogodisnji vrh...
July 26, 200816 yr Ostalo bi jos i moglo nekako da se svari (ili dotera), ali ovaj razgovor... Jos ono zavijanje na kraju... "AUUUUUUUUU!" :(
August 1, 200816 yr Reklama za Axe dezodorans se nije mnogo vrtila(bar je ja vise ne vidim). Kod nas je isla fora kao neka nova makedonska avio komapanija, a neke ozbiljne medijske kuce(B92, Politika) su ovo shvatile ozbiljno.Evo jos malo.. Edited August 1, 200816 yr by deeps
August 1, 200816 yr Onaj "nilski konj" koji se kupa i peva u reklami za VIP. Al' kad stupi debelnogom na pod, mislim da bih mogla da povratim.
August 1, 200816 yr Vidim da su ponovo počeli, pa zato hejt za sve mega-šliht moja mama je super reklame
August 7, 200816 yr da dodje stranac u srbiju i gleda reklame pomislio bi da je dosao u zemlju u kojoj se samo zvacu zvake, i svi imaju PMS. Edited August 7, 200816 yr by Rosbacher
August 7, 200816 yr The Tul Pens Graphological Initiative ^_^ iz analize mog rukopisa: "I don't know how to say this, I think I love you."
August 8, 200816 yr da dodje stranac u srbiju i gleda reklame pomislio bi da je dosao u zemlju u kojoj se samo zvacu zvake, i svi imaju PMS.nemoj tako...peremo mi i ves dok pricamo telefonom Edited August 8, 200816 yr by eye of the beholder
August 8, 200816 yr slucajno natrcah na ovo, trazeci nesto drugo.Music: Emilie Simon "To The Dancers On The Ice"Executive Creative Director : Fred & FaridArt Director : Emmanuelle DurandAccount Supervisor : Fred & Farid, Emmanuel Ferry, Nathalie Chopra, H?l?ne CamusAdvertiser's supervisor : Hugues Pietrini, Stanislas de ParcevauxTV producer : Robin AccardArt Buyer : Camille GuerrierProduction Company : StinkDirectors & Photographers : Warren du Preez & Nick Thornton-Jones Edited August 8, 200816 yr by voja i