Bane_V Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Gillette-kao kupujte naše brijače i pomozite razvoj fudbala u Srbiji. Deo od prodaje ide u fond za otkrivanje 11 talentovanih klinaca. Ako još pošalješ neki kod, dobićes bezvezni wallpaper za mobilni... Idi begaj...
martinj Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Gillette-kao kupujte naše brijače i pomozite razvoj fudbala u Srbiji. Deo od prodaje ide u fond za otkrivanje 11 talentovanih klinaca. Ako još pošalješ neki kod, dobićes bezvezni wallpaper za mobilni... Idi begaj...ja kupio tamo negde '06 nozice (5 komada) za m3 turbo ili kako se vec zove onaj sa baterijom....kako se brijam 3x godisnje, cenim trajace mi do ulaska srBije u EU...
Lezilebovich Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 "Antonio!""Mackice!"e, da stvarno uzas. Uz onog Cokoladnog koji mi je neprikosnoveno najgora reklama ikada, ovaj zauzima ovogodisnji vrh...
FranziskaKafka Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Ostalo bi jos i moglo nekako da se svari (ili dotera), ali ovaj razgovor... Jos ono zavijanje na kraju... "AUUUUUUUUU!" :(
deeps Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 (edited) Reklama za Axe dezodorans se nije mnogo vrtila(bar je ja vise ne vidim). Kod nas je isla fora kao neka nova makedonska avio komapanija, a neke ozbiljne medijske kuce(B92, Politika) su ovo shvatile ozbiljno.Evo jos malo.. Edited August 1, 2008 by deeps
FranziskaKafka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Onaj "nilski konj" koji se kupa i peva u reklami za VIP. Al' kad stupi debelnogom na pod, mislim da bih mogla da povratim.
nbg4ever Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Vidim da su ponovo počeli, pa zato hejt za sve mega-šliht moja mama je super reklame
Idioteque Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Neo-Brena u neo-sranje reklami za VIP.Bobe kolko ih mrzim...
Ros Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 (edited) da dodje stranac u srbiju i gleda reklame pomislio bi da je dosao u zemlju u kojoj se samo zvacu zvake, i svi imaju PMS. Edited August 7, 2008 by Rosbacher
mei Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 The Tul Pens Graphological Initiative ^_^ iz analize mog rukopisa: "I don't know how to say this, I think I love you."
eye of the beholder Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 (edited) da dodje stranac u srbiju i gleda reklame pomislio bi da je dosao u zemlju u kojoj se samo zvacu zvake, i svi imaju PMS.nemoj tako...peremo mi i ves dok pricamo telefonom Edited August 8, 2008 by eye of the beholder
voja i Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 (edited) slucajno natrcah na ovo, trazeci nesto drugo.Music: Emilie Simon "To The Dancers On The Ice"Executive Creative Director : Fred & FaridArt Director : Emmanuelle DurandAccount Supervisor : Fred & Farid, Emmanuel Ferry, Nathalie Chopra, H?l?ne CamusAdvertiser's supervisor : Hugues Pietrini, Stanislas de ParcevauxTV producer : Robin AccardArt Buyer : Camille GuerrierProduction Company : StinkDirectors & Photographers : Warren du Preez & Nick Thornton-Jones Edited August 8, 2008 by voja i
Recommended Posts