Jump to content
IGNORED

Reklame

Ulven

Recommended Posts

Ovo je nešto najbolje otkako se Riči oženio. U stvari, s obzirom da su on i kraljica popa već neko vreme uglavnom razdvojeni, mislim da mu se vraća touch :)

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Caligula

222

• Ryan Franco

129

• morgana

96

• Frank Pembleton

93

A najbolje je kad se ista reklama ODMAH ponovi, kad puste dve (ili cak tri!) odjednom. Vazno je da "ispucaju" kvotu... :rolleyes:

Edited by FranziskaKafka
Nešto starije, ali nenadmašno iritantno - ceo serijal reklama za Bonux, sve predvodjen tetkom sa dlakavim mladežom. Počevši od one "kao... kao... usisivač za mrlje",
to je nastavak sjajne serije reklama o pansionu i...Vasa, beše li?

Uvek pomislim kako nema dalje, ali ne, Bonux Marija nema granice. U najnovijoj epizodi, sa prijateljicom, a uz pomoc Interneta, daje savete sirotici, koja je cele veceri drzala tasnu preko fleke... Dokle, bre?!?

Uze mi reci iz tastature. A taman sam se pitala sta se reklamira i kad ce nesto konkretno, i koliko im se isplate tolike sekunde besmislenog lelekanja (bez cilja). Sigurno ce je uskoro skratiti, ali maksimalno, kao i sve suvisne delove reklama koji nisu bitni za stos. Btw ovde stosa i nema. :unsure:
Shtos je patkometrija: evo nas cetrdeset sekundi u udarnom terminu sa idiotskim lelekanjem, ima se-moze se. To MTS uglavnom i radi sve vreme.
Shtos je patkometrija: evo nas cetrdeset sekundi u udarnom terminu sa idiotskim lelekanjem, ima se-moze se. To MTS uglavnom i radi sve vreme.
Pa da... ali nema stosa koji bi izdvojili kad reklama vec "zazivi", onda bi morali sve da "iseku". :D Cini mi se da to oni zbog ove halabuke oko Evrovizije... da privuku paznu stranaca koji, kao, seCHu vene na nase ojkanje i lelekanje. :PBtw je l' neko razumeo sta kazu? Manojlo ili Danojlo? A gde je ostali "tekst"... :lol:
Nova reklama za Nike. :Hail:
Stvarno sjajna reklama. Sta drugo ocekivati od Guy Ritchie-a :Hail: Pravo osvezenje na dosadnom, manicno-depresivnom tv nebu, posebno u EPP domenu, tradicionalno iritirajucem!
na HRT-u masiraju s onom coca-cola serijom: vesele preglumljene slike iz života obitelji. dopizdili su i bogu i ljudima.
Bože mi 'prosti, meni ta reklama skroz ok. :blush: Inače, nova Twixova ("karamela" :mellow: ) je zaista 1 jeza i horor. Pride, osjetljiviji gledatelj je lako može protumačit kao ismijavanje ljudi oboljelih od Tourettova sindroma. :unsure:
Inače, nova Twixova ("karamela" :mellow: ) je zaista 1 jeza i horor. Pride, osjetljiviji gledatelj je lako može protumačit kao ismijavanje ljudi oboljelih od Tourettova sindroma. :unsure:
Zlo od reklame. Prebiti onog ko je smislio taj idiotluk kao i onog ko je to prihvatio. Grozomorna je reklama, a i meni pade na pamet ovo za Tourette.