Jump to content
IGNORED

Gnevna generacija

dare...

Recommended Posts

Posted

Da mi je 90-ih neko rekao da će srpski studenti jednog dana ići u proteste sa Gordanom Zahar na usnama, preporučio bih mu valijum. Ovo je potpuna kataklizma nacije.

Posted (edited)

pa ne moze se reci da se drzava nije trudila vec evo skoro 20 godina da izvrsi totalnu dziberizaciju klinaca (i svega ostalog)...edit: i, btw, nije totalna kataklizma nacije, nego je totalna kataklizma "nacije" kakve smo je znali, i desila se, sada vec, odavno. "Nacija" moze da opstaje i ovakva.

Edited by MancMellow
Posted

Opet se mesam u tudja posla uz rizik da zazalim, ali ne moze se zaboraviti cinjenica da se drzava radikalno smanjila u medjuvremenu. Za odredjene stvari u domenu nadgradnje™ potrebna je kriticna masa drzavnih investicija, kadrova™, kao i konzumenata (da ne kazem modernisticki = trziste). Srbija je peruska, ili nekoliko, preostala od bivse solidno guzate guske, nije cudo da je svaki povetarac duva tamo-vamo. (Plus sto je guska uglavnom bila asimetricna u kvalitetnim sadrzajima i snazno naherena ka severozapadu. Bolji zalogaji pripali su Gensheru, a i nesto karabatka dobacilo je do amerika i kenjada.)

Posted
pravda je cesto spora, ali eto ipak, docekali smo...v115206p0.jpgmislim da se sud sada mora pozabaviti i vracanjem novca fudbalskom klubu koji je kaznjen zbog ovih majica.a ministar pravde istog dana nakazama od studenata objasnjava kako je zapravo haski sud govno.
Zasto lupetas za sve pare? Nije aboliran, pomilovan vec pusten u opstoj amnestiji. i dss i ds su pricali o izgradnji novih zatvora, ali i to nisu uspeli. Ministar bolje da im objasni zasto se sudi avangardi radnicke klase koja je u svojim radnim odelima protestvovala jos 2001 protiv istog.
Posted

To je tek pripremljeno za štampu. Glavu dajem da bi se bez problema skupilo bar 100k potpisa u ovoj akciji.

Posted

E lako je tebi da tražiš utehu 10.000 km daleko mi teško da ćemo u tome uspeti.disclaimer: Šalim se nemoj da me shvatiš ozbiljno po pitanju Ozilenda.

Posted (edited)
To je to.
e jbg, uzimas FB grupe kao relavantan pokazatelj za bilo stai nije mi jasno jel se te grupe ne reportuju i ukidaju, svaki dan naletim na gomile smeca tog tipaps. garovix ima nesto i za tebe : (cak imaju i vise clanova)https://www.facebook...?ref=ts&fref=ts :wicked:edit - citirah greskom mocu umesto garovixa. svejedno. Edited by InvisibleLight
Posted (edited)

sta fali, lepo istakli daMissionNezavisnost Kosova, Sandžaka i VojvodineDescriptionCilj ove stranice nije da siri nacionalnu mrznju. Naprotiv, cilj je da se dodje do pravde i istine - The goal of this site is not to spread ethnic hatred. Rather, the goal is to bring about justice and truthlepo videti kako su svi slozni :)inace ovo nije nista koliko mrznje ima po raznim ex yu nacionalistickim FB stranicama ikoliko ih ima..ovde mi smesna forma i ideja okupljanja

Edited by InvisibleLight