jms_uk Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Ima li iPod shuffle mogućnost da snima kao diktafon? Cenim da nema, ali da proverim.Nece da moze.
jms_uk Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Stavih veceras Office 2011 - radi bas dosta brze od 2004 i 2008.Takodje, videh da nemaju vise Entourage, stoji Outlook. Verovatno pokusavaju da izjednace Mac i Win verzije?
eye of the beholder Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Jedno skromno pitanje, Mac book sam koristio 2 minuta... (nema del dugme + suprotno dugme misa mora da se "cilja") i nikad vise;Da li postoji neka mogucnost instaliranja Win OS (ne bitno da li je XP ili 7) na Mac book?I naravno neki korak po korak link/resenje!
Killiana Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Jel zna neko, da li kod nas postoji ona mogucnost kupovine Mac-a na rate, ako si student and stuff... U stvari, jel mi imamo official predstavnistvo i gde? Posle mesec i kusur dana, vratih se na PC i pizdim.Ajd sto teram misa sve vreme na pogresnu stranu, cukam pogresne tipke... ali kako je sve samo smooth na Macu...
eye of the beholder Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Jel zna neko, da li kod nas postoji ona mogucnost kupovine Mac-a na rate, ako si student and stuff... U stvari, jel mi imamo official predstavnistvo i gde? APPLE CENTARAdresa: 53 Maksima GorkogTelefon: 011/244-92-43, 244-67-37, (fax)3444-061adresewww.applecentar.rswww.applecentar.co.rste automatski prebacuju na http://www.apple.com/
braca Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 (edited) Jedno skromno pitanje, Mac book sam koristio 2 minuta... (nema del dugme + suprotno dugme misa mora da se "cilja") i nikad vise;Da li postoji neka mogucnost instaliranja Win OS (ne bitno da li je XP ili 7) na Mac book?I naravno neki korak po korak link/resenje!del = fn + backspacedesni click (ako na to mislis) = ctrl + click, moze i da se podesi na trackpadu da bude click sa dva prsta)postoji vise opcija za instaliranje Windowsa, ja bih ti preporucio Virtual Box : instaliras VB i onda napravis virtuelnu Windows masinuimas uputstvo tamo, ako treba pomoc reciP.S. ako mislis da zamenis OS X Windowsom, ne bih ti to preporucio Edited November 10, 2010 by braca
jms_uk Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 postoji vise opcija za instaliranje Windowsa, ja bih ti preporucio Virtual Box : instaliras VB i onda napravis virtuelnu Windows masinuimas uputstvo tamo, ako treba pomoc recimoja preporuka za isto ovo - Parallels; 6-ica radi dosta dobro i brzo...
braca Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 moja preporuka za isto ovo - Parallels; 6-ica radi dosta dobro i brzo...of course, ili VMWare Fusion, samo sto su te dve opcije komercijalne, dok je Virtual Box open source
Aion Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 APPLE CENTARAdresa: 53 Maksima GorkogTelefon: 011/244-92-43, 244-67-37, (fax)3444-061adresewww.applecentar.rswww.applecentar.co.rste automatski prebacuju na http://www.apple.com/ Web adresa im je:http://www.globenet.rs/Mislim da je Apple pre nekog vremena otkupio srpske domene koji imaju apple u imenu.
kiki Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Mislim da mi nemamo zvanično predstavništvo, ali ovi tvrde da su ovlašćeni za prodaju.A možeš da vidiš i u Macoli u Kneza Miloša (iznad apoteke).
yolo Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 strpi se do sledeceg odlaska u berlinkupi ga tamo, jeftinije je nego ovde i dobices nazad 17.5% mwstgarancija je worldwide tako da nemas nikakvu prednost kupovine ovdebtw novi MB imaju tipku delete. velicine je 2 normalne tipke, za svaki slucaj
Killiana Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 pa fora je sto meni treba nesto sto mogu da nosim sa sobom tamo... a znam da tamo ima fora kupovine na rate, ako si student, ma uopste... da otplacujes na dve godine, ili manje... sto se opet isplati, da je neki drugi laptop bilo bi mi sumanuto, ali posto je mac, onda mi izadje povoljno...bah... nazvacu, pa cu se raspitati, thanks anyway.
Recommended Posts