Jump to content
IGNORED

Apple Macintosh

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

Bice tema ponovo aktuelna sutra, mada se ne ocekuje nista spektakularno: novi iPhone i najava OSX 10.6

Posted
najava OSX 10.6
Snow Leopard? :D
Posted

Ja kapiram da su štekovali Lava za 10.6. Nema više velikih mačaka, ne znam na šta će da pređu.

Posted

Moguce iznenenadjenje: Mac namenjen razvoju aplikacija: Mac Fusion: OSX + MS Windows + Linux. Deluje jos manji nego Mac Mini i bar prema nazivu bi se reklo da postoji neki dil sa VMWare (pre nekog vremena su izbacili betu za Fusion 2.0) .

Posted
Moguce iznenenadjenje: Mac namenjen razvoju aplikacija: Mac Fusion: OSX + MS Windows + Linux
Za one retke kojima ovako nesto treba ovo i ne bi trebalo da bude iznenadjenje. Samo novi conusmer product moze biti interesantan. Geeks and nerds ionako ne mozes iznenaditi.
Posted (edited)
Ja kapiram da su štekovali Lava za 10.6. Nema više velikih mačaka, ne znam na šta će da pređu.
ja i danas videh da se i dalje pominje snow leopard. sto mozda i ima smisla - jer kazu da nema novih features, vec da je focus na performansama.http://www.macworld.co.uk/mac/news/index.cfm?newsid=21602tako da je mozda Lav za 10.7? :D Edited by jms_uk
Posted

Oh, yeah, njazad je doslo vreme za iPhone i ovde kod mene.

Posted

Niko ne prijavljuje iPhone 3G... Ni ovaj sadasnji nije los, ima nekih nedostataka s kojim se suocavam tu i tamo, ali 3G tek izgleda kao prava stvar...

Posted

pozdrav sa safarija 4demonoid je izvor ako bi neko da testira developer verzijuinace ni u njemu ne radi normalan reply

Posted

Dobro... biće onda Reply u Safariju 5. :)

• 2 weeks later...
Posted

Sestri je otkazao hard disk [seagate momentus 5400.2, 80gb; sn: 5PK1CFJ0; model: ST98823AS; PN: 9W3183-040;FW: 7.01; Date: 06475; Site: WU], a u mac servisu su rekli da je u pitanju mehanicki kvar i da oni ne mogu da povrate podatke, da je to komplikovano i da su potrebni ne znam kakvi ["laboratorijski"] uslovi. Da li znate nekog ko bi mogao to da uradi?

Posted

ako je stvarno otkazala mehanika, a ne elektronika, onda tesko da ce naci nekog.

Posted

probaj u lominoj ima servis koji se bavi spasavanjem podataka sa blazenopocivsih hardova