October 27, 201212 yr Ako je problem sa permissions mozda moze da pomogne "repair disk permiossions" u disk utility, mada niikad nisam ukapirao sta sve ova komanda sredjuje.
October 28, 201212 yr voleo bih da ste u pravu za te novije verzije, provericu, no sada je tu 10.5.8 i iskreno ne bih mnogo ceprkaovratio sam neki stariji itunes mesto 10.7 koji je automatski skinut ali ne sljaka na ovom OSXa taj stariji itunes je trazio i neki stariji QT, recimo 4.0.3tako da sam sve to na kraju nekako pronasao i po principu rani svinje ne diraj dugmice doveo joj komp u stanje da sljaka bez stucanja, tako da cu SL i ostale kerefeke ostaviti za prvi sledeci raspad.hvala svakako.
October 31, 201212 yr Potencijalno mozda najbolja vest koja je stigla iz Apple-a - doslo je do znacajnih promena u vrhu firme. Mislim da je za nas, korisnike, najvaznije to sto je konacno Jony Ive preuzo i dizajn user interfejsa. A bas je izgledalo da se nikad nece osloboditi losih stvari iz Jobs-ove zaostavstine.
November 1, 201212 yr nije isto, sorry, prevideo sam da nije pro u pitanjuovde je za taj modelUpalo mi je u oko http://www.ifixit.com/Tools/Coin/IF145-095?utm_medium=frame_module_bottom&utm_term=macbook_core_2_duo&utm_source=ifixit_guide&utm_content=required_tools
November 4, 201212 yr poslednjih par dana mi ne rade spotovi sa Youtube, tj vrlo selektivno, retko koji. kapiram da je neko flash/java sranje, da li neko ima ideju sta i kako da uradim?
November 4, 201212 yr Author YT je inače nešto zajebavao prethodnih dana. Probaj da reinstaliraš flash player.
November 4, 201212 yr Dear Apple, I'm leaving you Cak i najokoreliji nekad skapiraju :P paid advertising, as usual. kriza je.