micke Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Imam predlog: ko komentariše obavezno mora da stavi lično fotografisanu fotografiju :)stubored
hoffnung Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 evo da se upišem: fotografija mi je za nepunih godinu dana postala fun, fun, fun ili u prevodu: sreća, sreća -radost :)ovo su starije fotografije, ali nisu mnogo: exif je prisutan.
jms_uk Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 evo da se upišem: fotografija mi je za nepunih godinu dana postala fun, fun, fun ili u prevodu: sreća, sreća -radost :)ovo su starije fotografije, ali nisu mnogo: exif je prisutan. dobrodosao :) pa jos prvi post ovde.za ovu fotku ne mogu da se odlucim sta bih radije da je u fokusu: lice ili ruke/knjiga :)
hoffnung Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 (edited) slažem se sa tobom što se tehničkog momenta tiče (fokus) i pored toga ova fotka mi je izuzetno važna-draga u mom amaterskom bavljenju fotografije. razlog je ovaj čovek koji je sigurno putovao i nema problem da pozira i ne ponaša se nepristojno :) ako tako mogu da kažem. reagovao je strpljivo i kao da je navikao na kameru. naravno, svako ima pravo da kaže: 'neću!' ali ta opuštenost kod njega me je fascinirala.evo još jedna od skoro: Edited May 16, 2008 by photogazing
jms_uk Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 reagovao je strpljivo i kao da je navikao na kameru. naravno, svako ima pravo da kaže: 'neću!' ali ta opuštenost kod njega me je fascinirala.pomislio sam prvo da te mozda nije video, ali kad videh 50mm u exif-u, bilo mi je jasno da bi to bilo malo tesko :)dobre su ove c/b, ima li nesto i u boji?
hoffnung Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 dobre su ove c/b, ima li nesto i u boji?hvala :) evo u boji:trenutakmešanje kulturepsihodelija
Indy Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 (edited) Bravo, photogazing! Hoćemo još, još!EDIT. Još malo jesenje tematike: Edited May 17, 2008 by Indy
micke Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 evo još jedna od skoro:Skoro sam siguran da sam ovu fotografiju negde već video ?
hoffnung Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 (edited) hvala Indy@micke ovu sam kačio sa jednom serijom na dz i verovatno si tamo video.@Indy ova prva je baš kool. lepo je komponovano. da je samo pruga i da pogled puca - bila bi obična. ali ova metalna 'kompozicija' joj daje okvir -zaokružuje je u celinu. treća me podseća na scenu iz filma '21gram' to je ona scena kada onaj momak čisti ulicu od lišća sa onom mašinom. (ako si gledao film) jeste da je u filmu kadar ispred nas, ovde je dijagonalno, ali eto, na to me je asocirala ova fotka. i ova poslednja isto ima taj filmsli efekat. Edited May 17, 2008 by photogazing
Alphons Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 super fotke, pg.nego, nadam se da je neko od silnih kreativnih beogradskih* forumasha napravio neke dobre fotke ovog kijameta koji je bio malopre.* ne znam jel padao grad jos negde ;)
hoffnung Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 super fotke, pg.nego, nadam se da je neko od silnih kreativnih beogradskih* forumasha napravio neke dobre fotke ovog kijameta koji je bio malopre.* ne znam jel padao grad jos negde ;)hvala Alphons. da, zanimljiv je taj kijamet. koliko sam razumeo, samo je u centru bilo hevi. u novom beogradu nije bilo ništa. gledao sam studio-b izveštaj i prosto je neverovatno koliko je kiše palo na jednom mestu.
Recommended Posts