Pontijak Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 U, ovima su roletne temeljno propale.to je bre dekadentna rusticnost kao stil, sta ti to, temeljno propale :P ok, jos zemunskih prizora :) i javite ovde kada smorim sa fotkamaBy pontijak
esdy_11192 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 @Indy: Prvim komenarom one druge fotke, sam samo rekao da je onakva zanimljiva obrada dosta popularna trenutno. Sa raznim Photoshop filterima, koji se uglavnom primenjuju na portrete.. Eto.. :) @Minja: Ova zadnja baš dobra.. Odlična obrada.. Koja je priča iza fotke.. Lik je izuzetno zanimljiv za fotkanje..
Grunf Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 (edited) @Grunf: Fotka je fenomenalna, ali mi je sken nekako loš.. Jel si to odavno skenirao ili nešto preko štapa i kanapa.. Btw, koliko je širok bio objektiv.. Tu bi bilo zanimljivo videti neki fisheye na delu.. :)hvala lm, fotka je stara 10ak godina, skeniran negativ, koji je potpuno neuslovno drzan sve to vreme. objektiv je 24mm, film je cini mi se bio illford, 100asa Edited May 8, 2008 by Grunf
minja Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 @Minja: Ova zadnja baš dobra.. Odlična obrada.. Koja je priča iza fotke.. Lik je izuzetno zanimljiv za fotkanje..Hvala.Ma on i jos jedan tip su zabavljali rulju. Tip iza njih (crnac) je pjevao i svirao stvarno polako rege obradu Blondie 'Tide is high' a ovaj majstor i jos jedan obuceni kao Elvisi plesali i bacali Elvis poze. Bas su me nasmijali.
Caligula Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 (edited) kad nitko drugi nece postati:More sta cekas, daj jos:)odlicna fotografija, odlicna prica, odlicna kompozicija Edited May 10, 2008 by CowBoy
pcelica Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 evo malo ohrida.inace pola fotki mogu eliminisati jer mi je ostao upaljen iso 400 i na jakom suncu :bolid:obratiti paznju na tiletovu sliku
esdy_11192 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 @Indy: Sedi, pet! :D Ovu sa biciklom bi rado video na zidu..
Recommended Posts