Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

Posted

super je Indyrekao bih da nd+pol daju rezultate, ako nije tajna šta radiš u postu?

Posted
super je Indyrekao bih da nd+pol daju rezultate, ako nije tajna šta radiš u postu?
Prvo u Camera Raw namestim sve da bude kako treba (u koloru), znaci detalji, white balance, kontrast, itd. Pa onda, ako hocu c/b fotku, idem u Nik Silver Efex Pro. Najcesce izaberem neutralno c/b + neki "film" po izboru (obicno Tri X ili slicno, mada za pesjaze cesto i ove niskoosetljive "filmove"). (Za one koji nemaju Nik Efex, tamo postoje filteri koji su definisani tako da lice na fotke sa odredjenih "klasicnih" crno-belih filmova).
Posted

jel neko koristi Bibble Pro? meni se svidja program, rado ga koristim

Posted (edited)

Cao! To sam ja, Vasa!strumpmalif.jpgA ovo su moji veseli drugari:konjic4.jpgkonjic3mali.jpgkonjic6mali.jpgkonjic7mali.jpgmuvamala.jpg

Edited by Marko M. Dabovic
Posted (edited)

Click photo for large7859096476_1d3cb0c3c4.jpg35mm film

Edited by jms_uk
  • 2 weeks later...
Posted

na ovim vašim foto temama nikad ne znam gde da okačim sliku...ajd nek moderator prebaci gde treba.unapred zahvalan.

• 2 weeks later...
Posted

Starice koje čekaju autobusbabebu.jpgPijačarisingingfarmers2bygauran.jpgDevojka koja čeka tramvajagirlbygaurangad5dx71t.jpgDeteachildbygaurangad5dx6rs.jpg

Posted

Vaso bila bi dobra serija ove zadnje teme - savamalske, ima potencijala u tom kršu

Posted

Biće sasvim sigurno, taj kraj je rudnik zlata. Baš danas ću otići da tamo škljocam u sumrak.