August 14, 201212 yr super je Indyrekao bih da nd+pol daju rezultate, ako nije tajna šta radiš u postu?
August 14, 201212 yr super je Indyrekao bih da nd+pol daju rezultate, ako nije tajna šta radiš u postu?Prvo u Camera Raw namestim sve da bude kako treba (u koloru), znaci detalji, white balance, kontrast, itd. Pa onda, ako hocu c/b fotku, idem u Nik Silver Efex Pro. Najcesce izaberem neutralno c/b + neki "film" po izboru (obicno Tri X ili slicno, mada za pesjaze cesto i ove niskoosetljive "filmove"). (Za one koji nemaju Nik Efex, tamo postoje filteri koji su definisani tako da lice na fotke sa odredjenih "klasicnih" crno-belih filmova).
August 21, 201212 yr Cao! To sam ja, Vasa!A ovo su moji veseli drugari: Edited August 22, 201212 yr by Marko M. Dabovic
September 5, 201212 yr na ovim vašim foto temama nikad ne znam gde da okačim sliku...ajd nek moderator prebaci gde treba.unapred zahvalan.
September 18, 201212 yr Vaso bila bi dobra serija ove zadnje teme - savamalske, ima potencijala u tom kršu
September 18, 201212 yr Biće sasvim sigurno, taj kraj je rudnik zlata. Baš danas ću otići da tamo škljocam u sumrak.