kud u maglu Simoviću Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 super je Indyrekao bih da nd+pol daju rezultate, ako nije tajna šta radiš u postu? Link to comment
Indy Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 super je Indyrekao bih da nd+pol daju rezultate, ako nije tajna šta radiš u postu?Prvo u Camera Raw namestim sve da bude kako treba (u koloru), znaci detalji, white balance, kontrast, itd. Pa onda, ako hocu c/b fotku, idem u Nik Silver Efex Pro. Najcesce izaberem neutralno c/b + neki "film" po izboru (obicno Tri X ili slicno, mada za pesjaze cesto i ove niskoosetljive "filmove"). (Za one koji nemaju Nik Efex, tamo postoje filteri koji su definisani tako da lice na fotke sa odredjenih "klasicnih" crno-belih filmova). Link to comment
Аврам Гојић Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 jel neko koristi Bibble Pro? meni se svidja program, rado ga koristim Link to comment
Аврам Гојић Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 (edited) Cao! To sam ja, Vasa!A ovo su moji veseli drugari: Edited August 22, 2012 by Marko M. Dabovic Link to comment
jms_uk Posted August 25, 2012 Share Posted August 25, 2012 (edited) Click photo for large35mm film Edited August 25, 2012 by jms_uk Link to comment
jms_uk Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 1926Ala si ti mator.... Link to comment
Dr Arslanagić Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 na ovim vašim foto temama nikad ne znam gde da okačim sliku...ajd nek moderator prebaci gde treba.unapred zahvalan. Link to comment
Аврам Гојић Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Starice koje čekaju autobusPijačariDevojka koja čeka tramvajDete Link to comment
kapetanm Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Vaso bila bi dobra serija ove zadnje teme - savamalske, ima potencijala u tom kršu Link to comment
Аврам Гојић Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Biće sasvim sigurno, taj kraj je rudnik zlata. Baš danas ću otići da tamo škljocam u sumrak. Link to comment
Recommended Posts