Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografije čiji su autori članovi foruma

Featured Replies

• Replies 5.7k
  • Views 447k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Dobrodosla!zadrzala si nick sa dizajnzone:) i nemoj celu galeriju odjednom :) , daj na kasicicu, fotku po fotku - bolje je da visi i ovde.

Edited by CowBoy

Wow, odlicno... "Frozen" mi se najviše sviđa, totalno je PJ Harvey. :) Dobrodošla! Fotografski, Parapsihopatologija rula... samo da nam se još i Hefčina vrati.
ovo je bez obrade, zid je bio plav:)
A i oluk je plav, a? :wicked: To ili si snimao u okolini Bordoa, ili šapca (neko se malo zaneo sa bordovskom čorbom ili nekim drugim bakarnim pesticidom :D) Lepa kompozicija, naravno.
A i oluk je plav, a? :wicked: To ili si snimao u okolini Bordoa, ili Šapca (neko se malo zaneo sa bordovskom čorbom ili nekim drugim bakarnim pesticidom :D) Lepa kompozicija, naravno.
:lol: neverni toma :wicked: cudo mozes da napravis ako malo pokvaris white balance - moze i tako, mada ovde zaista to nije bio slucaj. I oluk je plav. :)edit: @indy: ako si mislio na ovu Redzininu fotku: sredj5.jpg... ukusi nam se podudaraju:)

Edited by CowBoy

Dobrodosla!zadrzala si nick sa dizajnzone:) i nemoj celu galeriju odjednom :) , daj na kasicicu, fotku po fotku - bolje je da visi i ovde.
heheh...hvala... za nick je stalan gde god sam :D ma ovako galerija odjednom pa cemo uploadovati ovde novo shto bude bilo :D hehehe
Wow, odlicno... "Frozen" mi se najviše sviđa, totalno je PJ Harvey. :) Dobrodošla! Fotografski, Parapsihopatologija rula... samo da nam se još i Hefčina vrati.
Hvalaaa :D
  • Author

Pridružujem se fan klubu... zaista sjajni portreti.

A i Ljovi je prelepa... mislim, fotografija :rolleyes:edit: Jako lepa kolekcija, a moj ubedljivi favorit je Hope 2

Edited by micke

:P hvala... Ljovi ljovi aaaaa? jao jao mushkarci :D :D :D

U al si je opeglala. K'o da je iz izloga izasla. Mislim na onu fotku koju je Micke zakacioEvo jedne moje opeglane:_MG_7508_V2.jpg

Edited by minja

redzina ti si mi danas dosla kao slagic sladak na tortu...ne zameri ali bih volela da ti kazem da mi se najvise svidjaju tvoje V11, 4 i prom queen, iako su sve druge jako interesantne :))imas li neke sa film aparatom?? ima li ovde iko sa film aparatom neke slike da vidim? i koliko doteras otprilike sliku u post?

Jel' ti ovo ozbiljno pitaš ili samo provociraš Indyja :lol:

nemoj mi reci da se i on pali na film??? ma ne citam coveka, cim vidim njegovo ime preskacem da ne bih nesto rekla pa to ode u tri lepe. ne mogu da verujem da se on i ja u necemu slazemo :))) nije bila provokacija casna rec [i neduzna mogu da najebem dok si rekao keks...strasno u kakvom svetu zivimo :)]

monolake1kg5.jpgNASLOV: "Mono Lake 1 (California)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 38
monolake3hj5.jpgNASLOV: "Mono Lake 2 (California)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 39