teacher Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 A, sta kazes, ti "i dalje tvrdis"? To sto ti to i dalje tvrdis sigurno znaci da je tako. Lolz. Jos ako budes to ponovila koji put, bices jos vise u pravu. Mislim, da si barem pokusala da obrazlozis svoj stav... ovako si na tragu kreacionista i pobornika homeopatije.Silno bi zabavno bilo videti slicne prodavce tlapnje kako pogadjaju kojim je sredstvom koja fotografija (o kojoj nemaju nikakvih informacija) snimljena. Ima li koga ovde ko bi smeo da stavi i jedan jedini euro kladeci se u njihov uspeh? Ja ne bih. Dusa, my ass. Nesto drugo je problem: postoje stotine miliona ljudi sa foto-aparatima, 800% vise nego pre 30 godina, i 32.000% vise nego pocetkom XX veka (OK, procente sam lupio, ali sam verovatno ispod realnih vrednosti). Nikad nije bilo teze izdvojiti se iz tog apsolutnog okeana slika, a iz raznih razloga, izdvojiti se nekako moras. Kako se moje jedno zrno peska razlikuje od ostalih 8x10^27 zrnaca peska, koliko ih kazu ima u Sahari? Na moje se popiskila jedna bajna vila, znate... Ne moze to svako da primeti, a ni oseti.-----Pozdrav svima-----Sjajno! A i fotografija je odlična! Očekujem da iz drveta izađu Hobiti...
Indy Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 ^danke------------------"Drive" (hdr, sa sedista bicikla)
esdy_11192 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 @Indy: Jel si probao ono drvo u CB? Dusu dalo za konverziju ili CB film. Cisto da pohvalim novu Portru 400 i njene mogucnosti pushovanja na ISO 3200. :)Klik na fotku za vece.
mustang Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 indi a sto se meni ne zahvalis za pohvalu ? kakva si cepulja ! samo zato sto je neki tamo moderator....ne zivi se od njih, nego od naaas! :)
Indy Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 ^dobrodosao nazad:)===== REFRESHMENT. Middle of Nowhere, Australia
hollow Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 ===== REFRESHMENT. Middle of Nowhere, Australia Uhhh... Odlicno.
Recommended Posts