Caligula Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Yashika refleksni dvooki slikan ozgo, u vjufajnder:
prima Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 strava je, kao da si nacentrirao da pucas 4real
esdy_11192 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Indy, ova poslednja serija vrhunska!!! Najozbiljnije. Jedva cekam nastavak serije. Btw, ne mogu da provalim, jel digitalija?? :)
prima Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 indijo ovu sa ovcama kao da sam videla negde na netu da se sheruje/kopiramozda mi se samo urezala u pamcenje odavleali, moram da bacim naturscik hejt. fotke su mi bezivotne i to ne zato sto nema nikog zivog na njima (osim ovaca i osim ove poslednje sa kolima)
Indy Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Indy, ova poslednja serija vrhunska!!! Najozbiljnije. Jedva cekam nastavak serije. Btw, ne mogu da provalim, jel digitalija?? :)Hvala... jeste digitalac.Prima, možda ti ne prija obrada. Stavljen je (digitalni) crveni/narandžasti filter u Nik Silver Efex Pro. Što se nekad normalno i radilo (fizički tj. sa filmskim aparatima), posebno ako snimci uključuju puno neba.(Inače imam sve te fotke i u RAW formatu, pa nije isključeno da uradim i bolju i finiju obradu jednog dana kada se na to nakanim i/ili nabavim neki noviji Fotošop).
Vapad Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Sve sve ali ova....imao sam snažan poriv da lepim avatare forumaša na lica ovčica, ovo ste vi, tj. mi, ja sam tamo, ležim kraj osušenog drveta real life-a ušuškan u "sočnu travu" internet kamaraderšipa. :)
Indy Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Lepi:) Bio sam se zabrinuo da će da pobegnu, pa sam se polako prikradao kroz travu - budno pazeći da nema koje zmije, pošto sam bio eksponiran u sandalama - i toliko sam bio bešuman da sam skoro zgazio na 1 zeca, koji je bio suviše brz da bih ga uslikao. :D
Zverilla Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Prima, možda ti ne prija obrada. Stavljen je (digitalni) crveni/narandžasti filter u Nik Silver Efex Pro. Što se nekad normalno i radilo (fizički tj. sa filmskim aparatima), posebno ako snimci uključuju puno neba.imas neki dobar izvor (sajt/knjiga/whatever) gde se moze nauciti o tome se radi konverzija kolor->cb?kad god sam to probao, bude totalno bezzivotno, sivo i muljavosto ukazuje da nesto radim vrlo pogresno :)
Pontijak Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 prokleti fejsbuk! sada sam hteo da stavim ovu sjajnu fotku sa kamionetom na svoj zid i shvatio da sam na forumu
Indy Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 imas neki dobar izvor (sajt/knjiga/whatever) gde se moze nauciti o tome se radi konverzija kolor->cb?kad god sam to probao, bude totalno bezzivotno, sivo i muljavosto ukazuje da nesto radim vrlo pogresno :)Evo ti mog internet-poznanika, teksaškog prikana Ted Forbesa u podcastu o B&W konverziji. (BTW. Preporučujem najtoplije i ostale podcaste, kojih ima buljuk, i skoro svi su korisni).http://theartofphotography.tv/episodes/episode-62-black-and-white-conversion/
Zverilla Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Evo ti mog internet-poznanika, teksaškog prikana Ted Forbesa u podcastu o B&W konverziji. (BTW. Preporučujem najtoplije i ostale podcaste, kojih ima buljuk, i skoro svi su korisni).http://theartofphotography.tv/episodes/episode-62-black-and-white-conversion/hvala!deluje super + prica brzomrzim podcaste koji se odvijaju brzinom puza
Mother's Milk Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 @indy fenomenalne bw fotke, nauživah se gledajući.
Recommended Posts