Indy Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Ja sam čak uspeo da nađem blown highlights (na tabli¹). To se s filmom ne bi desilo. :D ______¹ - Moguće je da ima više informacija u originalnom fajlu, ja bih probao da ga tu malo zaburnujem u PS-u. Zato btw treba snimati RAW.
kvini Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Bajkovito dobra fotografija kao da je HDR. Ima tu i PS-a, verujem.
kvini Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Nisam dobro objasnila, "bajkovito" dobra fotka obično biva malo "provučena" kroz neke hdr filtere koji su no-no.Mislim da se ovde nazire neki dobar plugin zaslužan za blago dramatično sepia svetlo.
Indy Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 OK. Prvo, ne volim tipičnu upotrebu HDR-a (to je ono kad se vidi da je korišćen). Tako da je ne asociram sa "dobrim" fotografijama. (To je samo moje mišljenje, naravno).Kao drugo, April je napisao da, osim autolevels, nije koristio ništa na PS. Mislim da bi bilo lepo da mu verujemo.
kvini Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Verovatno nisam pažljivo pratila razgovor pa pomislih da je autor neko drugi. Sorry April. Verujemo ti :)
jms_uk Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Kao drugo, AprilGlas RazumaN je napisao da, osim autolevels, nije koristio ništa na PS. Mislim da bi bilo lepo da mu verujemo.
Mostly harmless Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Apokalipsa, i samo ovce su preživele. Bravo za seriju!
Pontijak Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 (edited) Indy, majstore! dao bob da jedared napravis izlozbu u bg! Edited February 18, 2012 by Pontijak
Caligula Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 (edited) ... true:)Puco danas po zaledjenom Dunavu, zemunski kej_MG_5124 by Rubberpropeller, on Flickr_MG_5140 by Rubberpropeller, on Flickr_MG_5119sz by Rubberpropeller, on Flickr Edited February 18, 2012 by CowBoy
prima Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 sta se tacno desava na ovoj prvoj? :neznalica:
Recommended Posts