jms_uk Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Neki rani[ji] radovi - skenirao filmoveklik za vecu
jms_uk Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 (edited) klik za vecu Edited December 27, 2011 by jms_uk
jms_uk Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 U mom selu Nova Godina je dosla i brzo otisla :)(click for large)
Indy Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 U mom selu Nova Godina je dosla i brzo otisla :)Sta, vec ste u 2013? :P Lepo ti selo. A Lukinu fotku necu ni da komentarisem, sav sam ubalavio od nje.
LukaLaban Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 A to je iz Istre i posete jednoj vinariji... Malo sira, malo maslinovog ulja i malo vise vina :)
Anonymous Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Srecna Nova godina ljubiteljima fotografije! Mnogo dobra fotka.
Caligula Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 (edited) Srecna Nova godina ljubiteljima fotografije! HDR?Dobra je.@JMS: tu su se verovatno bacale one necujne petarde ili one koje pri eksploziji tiho odsviraju Vivaldija. Fino selo:) Edited January 3, 2012 by CowBoy
LukaLaban Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 HDR?Dobra je.@JMS: tu su se verovatno bacale one necujne petarde ili one koje pri eksploziji tiho odsviraju Vivaldija. Fino selo:)Da, HDR. Tek sam u poslednje vreme poceo da malo obradjujem neke odabrane u HDR-u ali nista preterano, dugo sam bio protiv bilo kakvih obrada ali mi se svidelo. Mogu nakaciti nekoliko, zanima me vase misljenje.
Mil@n Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 dugo sam bio protiv bilo kakvih obrada ali mi se svidelo. Mogu nakaciti nekoliko, zanima me vase misljenje.U tom ubeđenju sam i ja živeo dugo, ali - trt...On Topic: Palma de Mallorca
raPe Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Meni se svidjaju neke radjene u HDR-u, ali da nisu jako napucane. Pokušao sam i sam po neku da napravim,... i da ne preteram sa HDR-ovanjem.
LukaLaban Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Pa dobro... ja cu ipak da nakacim par fotki ovih dana :)
Recommended Posts