Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

Posted

Neki rani[ji] radovi - skenirao filmove6584283535_b775b2a3a8_m.jpgklik za vecu

Posted (edited)
6584286407_5de5f6c5b8_m.jpgklik za vecu Edited by jms_uk
Posted

Srecna Nova godina ljubiteljima fotografije! img6162fhdr01.jpg

Posted

U mom selu Nova Godina je dosla i brzo otisla :)(click for large)6621054923_cd8d933673.jpg

Posted
U mom selu Nova Godina je dosla i brzo otisla :)
Sta, vec ste u 2013? :P Lepo ti selo. A Lukinu fotku necu ni da komentarisem, sav sam ubalavio od nje.
Posted

A to je iz Istre i posete jednoj vinariji... Malo sira, malo maslinovog ulja i malo vise vina :)

Posted
Srecna Nova godina ljubiteljima fotografije! img6162fhdr01.jpg
Mnogo dobra fotka.
Posted (edited)
Srecna Nova godina ljubiteljima fotografije!
HDR?Dobra je.@JMS: tu su se verovatno bacale one necujne petarde ili one koje pri eksploziji tiho odsviraju Vivaldija. Fino selo:) Edited by CowBoy
Posted
HDR?Dobra je.@JMS: tu su se verovatno bacale one necujne petarde ili one koje pri eksploziji tiho odsviraju Vivaldija. Fino selo:)
Da, HDR. Tek sam u poslednje vreme poceo da malo obradjujem neke odabrane u HDR-u ali nista preterano, dugo sam bio protiv bilo kakvih obrada ali mi se svidelo. Mogu nakaciti nekoliko, zanima me vase misljenje.
Posted
dugo sam bio protiv bilo kakvih obrada ali mi se svidelo. Mogu nakaciti nekoliko, zanima me vase misljenje.
U tom ubeđenju sam i ja živeo dugo, ali - trt...On Topic: Palma de Mallorca381680_10150489681797626_666282625_8523005_62934082_n.jpg
Posted

Meni se svidjaju neke radjene u HDR-u, ali da nisu jako napucane. Pokušao sam i sam po neku da napravim,... i da ne preteram sa HDR-ovanjem. jezeroz.jpg

Posted

Pa dobro... ja cu ipak da nakacim par fotki ovih dana :)