January 2, 201213 yr U mom selu Nova Godina je dosla i brzo otisla :)Sta, vec ste u 2013? :P Lepo ti selo. A Lukinu fotku necu ni da komentarisem, sav sam ubalavio od nje.
January 3, 201213 yr A to je iz Istre i posete jednoj vinariji... Malo sira, malo maslinovog ulja i malo vise vina :)
January 3, 201213 yr Srecna Nova godina ljubiteljima fotografije! HDR?Dobra je.@JMS: tu su se verovatno bacale one necujne petarde ili one koje pri eksploziji tiho odsviraju Vivaldija. Fino selo:) Edited January 3, 201213 yr by CowBoy
January 3, 201213 yr HDR?Dobra je.@JMS: tu su se verovatno bacale one necujne petarde ili one koje pri eksploziji tiho odsviraju Vivaldija. Fino selo:)Da, HDR. Tek sam u poslednje vreme poceo da malo obradjujem neke odabrane u HDR-u ali nista preterano, dugo sam bio protiv bilo kakvih obrada ali mi se svidelo. Mogu nakaciti nekoliko, zanima me vase misljenje.
January 3, 201213 yr dugo sam bio protiv bilo kakvih obrada ali mi se svidelo. Mogu nakaciti nekoliko, zanima me vase misljenje.U tom ubeđenju sam i ja živeo dugo, ali - trt...On Topic: Palma de Mallorca
January 3, 201213 yr Meni se svidjaju neke radjene u HDR-u, ali da nisu jako napucane. Pokušao sam i sam po neku da napravim,... i da ne preteram sa HDR-ovanjem.