micke Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Ne znam kako ovo da ti kažem na blaži način ali...MRZIM TE !!!:)
Caligula Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 (edited) idem u subotu na ovoje li bio neko na nekom/negde ranije?a kad sam vec u gradu, svraticu da pogledam i ovoedit:sto me podseti da vas podsetim sve:ostalo je jos samo nedelju dana do roka za ovaj konkurs Jbt, ovi portreti - ima vise obrade nego fotografije. Ne kazem da mi se ne svidja:)btw Canon Discovery - ovo u galeriji su verovatno amaterske fotografije - valjda firma hoce da kaze da je dovoljno da se pritisne dugmence na Canon-u pa da se napravi remek-delo :) Edited November 9, 2007 by CowBoy
jms_uk Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 btw Canon Discovery - ovo u galeriji su verovatno amaterske fotografije - valjda firma hoce da kaze da je dovoljno da se pritisne dugmence na Canon-u pa da se napravi remek-delo :)valjda, ja upload-ovao jednu, ali je jos ne videh
micke Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Ples dinastije Tang 2Ples dinastije Tang 3Za finalni izgled ovih fotografija zaslužan je rječki "Fit"
jms_uk Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Ne znam kako ovo da ti kažem na blaži način ali...MRZIM TE !!!:)sve u svemu nije bilo lose [malo o istoriji Canon-a i EOS-a, malo o radu Drew Gardner-a, on je imao mali workshop - foto session sa dva modela, i na kraju Touch & Try - gde se imalo prilike isprobati raznorazna tela i objektivi.
jms_uk Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 da ne bude da trolam, evo i malo fotki iz LON:
Caligula Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Minja, odlican pejsaz ^_^ Skotska, Highlands@ JMS:interesantna kompozicija:)
andjelija Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 jmk moram ti reci ali meni su tvoje fotke dosadne...prave turisticke. daj nam neki ugao da nam bude interesantno. nadam se da se ne ljutis.
jms_uk Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 evo malo nekog ugla :Di dalje London [samo ne od juce]
andjelija Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 (edited) uhh..ova druga mi se opasno svidja...jos da si je zumirao ka vrhu da se ne vidi pocetak! i na super si mesto stao...sto me podseti na ...moram da iskopam sad.....tjah..never mind :( ... Edited November 11, 2007 by andjelija
Recommended Posts