Jump to content

Fotografije čiji su autori članovi foruma

Featured Replies

Ti jado na brdu, a ja soko sivi drugi red od mora. :lol: Mi primorci se ne druzimo sa brdjanima. :nosehighintheair: wink.gif Eh, Igalo, Igalo...
sokole samo ti uzivaj :) meni odgovara da sam on the top :D [btw, lungomare se zove projekat u kome bi skroz pocistili celu obalu igala pa skoro do tople, izgradili hotele, banke, bilion dolara investicija. koliko je to ozbiljno ne znam...ali meni vidik (da jebe oca) nece pokvariti ;)
[btw, lungomare se zove projekat u kome bi skroz pocistili celu obalu igala pa skoro do tople, izgradili hotele, banke, bilion dolara investicija. koliko je to ozbiljno ne znam...ali meni vidik (da jebe oca) nece pokvariti ;)
Ajde? Znachi na lokaciji mog skromnog real estate-a ce biti Hilton-Igalo? Volim ih shto su megalomani, nishta sitno kod njih ne prolazi.

i da ne gusim....ovo nek bude zadnja s1214jp2.jpg

Da li neko može da mi kaže (može i na FT) šta nedostaje ovoj fotografiji, manje više sam sve kjiški uradio (fotografisao i obradio), a opet mi nešto nedostaje, kao da joj fali (što reče u onom filmu) KAWOOM! mao1jm6.jpgStražar

Da li neko može da mi kaže (može i na FT) šta nedostaje ovoj fotografiji, manje više sam sve kjiški uradio (fotografisao i obradio), a opet mi nešto nedostaje, kao da joj fali (što reče u onom filmu) KAWOOM!
Prvo sto mi upada u oci je velika dubinska ostrina - nema planova, to narocito smeta kod ovog suncobrana iza vojnika koji izgleda kao da ga gardista nosi o rame :) ( ne bi bio greh da suncobran retushiranjem skolonis zanavek)... dalje, kompozicija - da se komponovanjem i promenom ugla fotografisanja iznudi bolja interakcija izmedju vojnika i Vodje na slici iza (to za sledeci put :D ).... i, mozda malo vise saturacije. Inace, fotka je interesantna.

Edited by CowBoy

Stražar
Sugestije - otfikari levu stranu na kojoj nema niceg. Prevedi u crno-belo, kako prilici komunizmu. Kloniraj napolje taj suncobran, nista ne sme da stoji izmedju druga strazara i druga Maoa. (jako grubi edit prikacen).try3.jpg
:lol: pretece me Indy :D

Uuu hvala vam obojici stvarno je mnogo efektnije, kad si subjektivan teže vidiš nedostatke. Cropijem, brišem umbrelu (što mi je palo na pamet ali zbog težine operacije sam odustao) i mutim pozadinu pa kačim opet.

travica.jpgovo za desktop, ko voli prirodu and stuff :]

KAWOOM :)mao2cq2.jpgMaster & servant

Evo malo kitch jeseniJesen-1.jpg

Master & servant
:thumbsup:
Evo malo kitch jeseni
Vidiš maxi kako kič nože da bude super. Minja, kako si prešao na 400-tku ne možeš da napraviš lošu fotografiju!?!Hvala Indy

idem u subotu na ovoje li bio neko na nekom/negde ranije?a kad sam vec u gradu, svraticu da pogledam i ovoedit:sto me podseti da vas podsetim sve:ostalo je jos samo nedelju dana do roka za ovaj konkurs

Edited by jms_uk