Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

Posted
Ti jado na brdu, a ja soko sivi drugi red od mora. :lol: Mi primorci se ne druzimo sa brdjanima. :nosehighintheair: wink.gif Eh, Igalo, Igalo...
sokole samo ti uzivaj :) meni odgovara da sam on the top :D [btw, lungomare se zove projekat u kome bi skroz pocistili celu obalu igala pa skoro do tople, izgradili hotele, banke, bilion dolara investicija. koliko je to ozbiljno ne znam...ali meni vidik (da jebe oca) nece pokvariti ;)
Posted
[btw, lungomare se zove projekat u kome bi skroz pocistili celu obalu igala pa skoro do tople, izgradili hotele, banke, bilion dolara investicija. koliko je to ozbiljno ne znam...ali meni vidik (da jebe oca) nece pokvariti ;)
Ajde? Znachi na lokaciji mog skromnog real estate-a ce biti Hilton-Igalo? Volim ih shto su megalomani, nishta sitno kod njih ne prolazi.
Posted

Da li neko može da mi kaže (može i na FT) šta nedostaje ovoj fotografiji, manje više sam sve kjiški uradio (fotografisao i obradio), a opet mi nešto nedostaje, kao da joj fali (što reče u onom filmu) KAWOOM! mao1jm6.jpgStražar

Posted (edited)
Da li neko može da mi kaže (može i na FT) šta nedostaje ovoj fotografiji, manje više sam sve kjiški uradio (fotografisao i obradio), a opet mi nešto nedostaje, kao da joj fali (što reče u onom filmu) KAWOOM!
Prvo sto mi upada u oci je velika dubinska ostrina - nema planova, to narocito smeta kod ovog suncobrana iza vojnika koji izgleda kao da ga gardista nosi o rame :) ( ne bi bio greh da suncobran retushiranjem skolonis zanavek)... dalje, kompozicija - da se komponovanjem i promenom ugla fotografisanja iznudi bolja interakcija izmedju vojnika i Vodje na slici iza (to za sledeci put :D ).... i, mozda malo vise saturacije. Inace, fotka je interesantna. Edited by CowBoy
Posted
Stražar
Sugestije - otfikari levu stranu na kojoj nema niceg. Prevedi u crno-belo, kako prilici komunizmu. Kloniraj napolje taj suncobran, nista ne sme da stoji izmedju druga strazara i druga Maoa. (jako grubi edit prikacen).try3.jpg
Posted

Uuu hvala vam obojici stvarno je mnogo efektnije, kad si subjektivan teže vidiš nedostatke. Cropijem, brišem umbrelu (što mi je palo na pamet ali zbog težine operacije sam odustao) i mutim pozadinu pa kačim opet.

Posted
travica.jpgovo za desktop, ko voli prirodu and stuff :]
Posted
Evo malo kitch jeseni
Vidiš maxi kako kič nože da bude super. Minja, kako si prešao na 400-tku ne možeš da napraviš lošu fotografiju!?!Hvala Indy
Posted (edited)

idem u subotu na ovoje li bio neko na nekom/negde ranije?a kad sam vec u gradu, svraticu da pogledam i ovoedit:sto me podseti da vas podsetim sve:ostalo je jos samo nedelju dana do roka za ovaj konkurs

Edited by jms_uk