andjelija Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 hvala na komplimentima za onu sa plaze, osim peskira preko glave i kamere nista drugo nisam uradila. imam problem (sa samom sobom) sto nisam neki ljubitelj fotoshopa, i volim prirodan osecaj...na zalost cak i ove digitalne mi nisu bas k srcu koliko neke sa filmom Nikon fe sto slikam...na zalost na tom filmu su sve moji prijatelji i ja....a ima bas bas bas dobrih :D) .... mozda jednog dana postavim.
micke Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 (edited) Maska Edited November 5, 2007 by micke
Zmitjkoe Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 NASLOV: "Flamingo"ALBUM: "West Coast Special"NO: 13
Zmitjkoe Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 NASLOV: "There's No Pot Like Jack Pot"ALBUM: "West Coast Special"NO: 14
Zmitjkoe Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 NASLOV: "Liberace Museum"ALBUM: "West Coast Special"NO: 15
Zmitjkoe Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 NASLOV: "Caesars Palace"ALBUM: "West Coast Special"NO: 16
Zmitjkoe Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 NASLOV: "Happy Housewifes"ALBUM: "West Coast Special"NO: 17
Zmitjkoe Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 NASLOV: "Las Vegas Boulevard The Strip"ALBUM: "West Coast Special"NO: 18---The End Of Las Vegas Story
andjelija Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 (edited) thank god :) za ovo sto si slikao kockarnice unutra cu da te prijavim (strogo zabranjeno btw)a sta je sa downtown area? sa south and east las vegas? jesi isao na groblje znakova? u kapelu da vidis vencanje? na vrh stratosfere da se provozas? muzej vostanih figura? taman da popunis jos jedno pet strana ovde :D pogled u sumrak, isti aparat nikakav dodatak od efekata, samo cekala i docekala :)... a da ..i bez blica Edited November 6, 2007 by andjelija
ObiW Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 pogled u sumrak, isti aparat nikakav dodatak od efekata, samo cekala i docekala :)... a da ..i bez blica Eno Mamule, eno Njivica... sto mu gromova ovo je snimano negde u komshiluku u Igalu.Lepa fotka, btw.
andjelija Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 (edited) pa dje si komso? sto cinis? Edited November 6, 2007 by andjelija
ObiW Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 pa dje si komso? sto cinis?Ti jado na brdu, a ja soko sivi drugi red od mora. Mi primorci se ne druzimo sa brdjanima. :nosehighintheair: Eh, Igalo, Igalo...
Zmitjkoe Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 thank god :) za ovo sto si slikao kockarnice unutra cu da te prijavim (strogo zabranjeno btw)Ja pit'o gorilu jel' moze, on samo klimuo glavom. Nevada je to, ako moze da se pusi u kockarnici zasto ne bi moglo da se slika? Ipak bilo mi je frka da se ljudi ne bune pa sam slikao samo sa ledja (i to uglavnom zene ) . Ostale slike iz Vegasa drugi put.... a da ..i bez blicaA ja vidim nesto mi Mamula i Njivice slabo osvetljeni. Dobra fotka ali zahteva obradu u PS.
I*m with the pilots Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 valjevo, avgust 2007, na putu za petnicu.
Recommended Posts