Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

Posted

hvala na komplimentima za onu sa plaze, osim peskira preko glave i kamere nista drugo nisam uradila. imam problem (sa samom sobom) sto nisam neki ljubitelj fotoshopa, i volim prirodan osecaj...na zalost cak i ove digitalne mi nisu bas k srcu koliko neke sa filmom Nikon fe sto slikam...na zalost na tom filmu su sve moji prijatelji i ja....a ima bas bas bas dobrih :D) .... mozda jednog dana postavim.

Posted (edited)
maska2qa8.jpgMaska Edited by micke
Posted
flamingotp5.jpgNASLOV: "Flamingo"ALBUM: "West Coast Special"NO: 13
Posted
theresnopotlikejackpotij8.jpgNASLOV: "There's No Pot Like Jack Pot"ALBUM: "West Coast Special"NO: 14
Posted
liberacemuseumli5.jpgNASLOV: "Liberace Museum"ALBUM: "West Coast Special"NO: 15
Posted
ceaserpallace2uw0.jpgNASLOV: "Caesars Palace"ALBUM: "West Coast Special"NO: 16
Posted
jackpotwomensj7.jpgNASLOV: "Happy Housewifes"ALBUM: "West Coast Special"NO: 17
Posted
striprg7.jpgNASLOV: "Las Vegas Boulevard The Strip"ALBUM: "West Coast Special"NO: 18---The End Of Las Vegas Story
Posted (edited)

thank god :) za ovo sto si slikao kockarnice unutra cu da te prijavim (strogo zabranjeno btw)a sta je sa downtown area? sa south and east las vegas? jesi isao na groblje znakova? u kapelu da vidis vencanje? na vrh stratosfere da se provozas? muzej vostanih figura? taman da popunis jos jedno pet strana ovde :D pogled u sumrak, isti aparat nikakav dodatak od efekata, samo cekala i docekala :)... a da ..i bez blica s1262uf0.jpg

Edited by andjelija
Posted
pogled u sumrak, isti aparat nikakav dodatak od efekata, samo cekala i docekala :)... a da ..i bez blica s1262uf0.jpg
Eno Mamule, eno Njivica... sto mu gromova ovo je snimano negde u komshiluku u Igalu.Lepa fotka, btw.
Posted (edited)

pa dje si komso? wink.gif sto cinis?

Edited by andjelija
Posted
pa dje si komso? wink.gif sto cinis?
Ti jado na brdu, a ja soko sivi drugi red od mora. :lol: Mi primorci se ne druzimo sa brdjanima. :nosehighintheair: wink.gif Eh, Igalo, Igalo...
Posted
thank god :) za ovo sto si slikao kockarnice unutra cu da te prijavim (strogo zabranjeno btw)
Ja pit'o gorilu jel' moze, on samo klimuo glavom. Nevada je to, ako moze da se pusi u kockarnici zasto ne bi moglo da se slika? Ipak bilo mi je frka da se ljudi ne bune pa sam slikao samo sa ledja (i to uglavnom zene :lol:) . Ostale slike iz Vegasa drugi put.
... a da ..i bez blica
A ja vidim nesto mi Mamula i Njivice slabo osvetljeni. :lol: Dobra fotka ali zahteva obradu u PS.
Posted
valjevocrkva.jpgvaljevo, avgust 2007, na putu za petnicu.