Zmitjkoe Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 NASLOV: "Ballys"ALBUM: "West Coast Special"NO: 8
Zmitjkoe Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 NASLOV: "It's Now Or Never"ALBUM: "West Coast Special"NO: 9
Zmitjkoe Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 NASLOV: "C'mon, You Fuckin' Bastard"ALBUM: "West Coast Special"NO: 10
Zmitjkoe Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 NASLOV: "Bellagio"ALBUM: "West Coast Special"NO: 11
Zmitjkoe Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 NASLOV: "Empire"ALBUM: "West Coast Special"NO: 12
Caligula Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 obicnim digitalnim bez ikakvog kropa i fotoshopaOdlicna:)prvo sto mi pada na pamet je konverzija u B&W - mada je i ovako sjajna.@Zmitjkoe: dobre fotografije, naravno, kvalitet varira - ova poslednja mi je najjaca u seriji. Kao kolaz:)
micke Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 @Zmitjkoe: dobre fotografije, naravno, kvalitet varira - ova poslednja mi je najjaca u seriji. Kao kolaz:)Ja baš hteo da primetim da mi na njoj nekako fali donji deo
Caligula Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Ja baš hteo da primetim da mi na njoj nekako fali donji deo :D ali ako je shvatis kao kolaz, onda secenje nogu dobija smisao :D
micke Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 :D ali ako je shvatis kao kolaz, onda secenje nogu dobija smisao :DA što se ja živ isteglih da bih video šta ima iza donje ivice
Aion Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Andjelija, apsolutno se slazem sa CowBoy-om, ova fotka (kupaci na obali) je sjajna. Mozda bi stvarno vredelo da se poigras sa konverzijom u crno-belo (ili nesto tonirano, recimo u boju prednjeg plana na originalnoj fotografiji) mada nisam siguran da ce rezultat biti bolji od dvotonskog odiginala.
maxivida Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Pridružujem se - andjo, sjajna je fotka. Baš mi se dopada ta žablja perspektiva.
micke Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Kind of BlueOvo ti sjajno ide uz trenutni avatar, kao Philip Marlowe, naravno fotka je jako lepa.
Aion Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Indy,Standardno dobra fotografija, medjutim zasto "Kind of Blue". Tesko mi je da muziku Majlsa i Koltrejna s kraja pedesetih, na bilo koji nacin povezem sa motivom, a jos vise veoma uravnotezenom kompozicijom slike. Zapravo Kind of Blue dozivljavam kao izraz bunta i zahteva za promenama (i u muzici i sire), a tvoja fotografija nekako odise dekadencijom.
Indy Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 ... medjutim zasto "Kind of Blue"Zato sto sam se igrao sa efektima, pa ima i bukvalno plava slika (ispod). Nekako sam imao blue(s) osecaj to vece, posebno sa tom kisom i kad me je vino malo ufatilo, a i ovih godina kad se slave rodjendani (nije moj) te cifre je vec malo tesko prihvatiti... i tako. Znaci, nije toliko Miles/Coltrane blue koliko bukvalno Blue. Druga razlika izmedju 2 verzije, osim "blue tainta", ova druga ima Adobe "Old Film" efekat - plugin u IrfanView, znaci ekstremno Lo Tech ;). Zrno je znatno, ali filmska kamera bi ovakvu fotku sa available light i morala da da sa dosta zrna... Pored toga, plavetnilo moze da bude od neonskog svetla (nije, ali se da zamisliti ;)). Fala na pohvalama, jedva cekam da opet pada kisa da idem malo da se sigram. (A ovde je to retko, mislim kisa...)
Recommended Posts