Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografije čiji su autori članovi foruma

Featured Replies

columbiacampus2ol1.jpgNASLOV: "Colubia University Campus"ALBUM: "Zmitjkoev virtuelni New York"NO: 36
Hiro Nakamura!
  • Replies 5.7k
  • Views 446.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Hiro Nakamura!
Pichi Nakamichi!

@ZmitjkoeSto vise gledam tvojih fotografija, sve sam zbunjeniji - neke od njih mi se bas, bas svidjaju (recimo 37 i 38 u poslednjoj seriji) dok me druge ostavljaju potpuno ravnodusnim (recimo 36 i 40).

Tu se i ja slažem, vrlo interesantno.

@ Aion & micke :D Pa postoje samo tri opcije: da vam se ne svidja ni 1, da vam se svidjaju sve i da vam se neka svidja a neka ne. Vi ste se opredlili za najcescu i najuobicajeniju opciju, pa sad ako je tu nesto interesantno i zbunjujuce... Meni se svidjaju sve (neka manje, neka vise) jer pored prica koje "pricaju" fotke postoje i price "iza kamere", koje samo ja znam.

mene kao obicno sramota da bilo sta stavljam ovde, vi ste svi mnogo veliki majstori, mada :Hail: maxividi (to zato sto je kuckarica i sto njen ker ima dugacak nos kao moj :) ipak, detalj iz starog Delhija, devojcice koje se vracaju iz skole i ova malena koja je sve vreme spavala dok je riksha truckalaDSC02146.jpg

DSC02099.jpg

@ZmitjkoePohvale sa moje strane. Kao celina & photo story slobodno mogu da kazem iznad proseka. Pojedine fotke su izuzetne. Framing ikao klasican, nikada nije dosadan. 36 i 39 malo odskacu zbog 'deskriptivnosti'edit: slovca

Edited by hefestus

@ Aion & micke :D Pa postoje samo tri opcije: da vam se ne svidja ni 1, da vam se svidjaju sve i da vam se neka svidja a neka ne. Vi ste se opredlili za najcescu i najuobicajeniju opciju, pa sad ako je tu nesto interesantno i zbunjujuce... Meni se svidjaju sve (neka manje, neka vise) jer pored prica koje "pricaju" fotke postoje i price "iza kamere", koje samo ja znam.
Pa forum i sluzi da kazemo sta nam se svidja, a sta ne. S obzirom na ono "koliko ljudi, toliko i ukusa" meni nije neobicno da se moj i tvoj ukus ne poklapaju, ali mi jeste neobicno da se moj i micke-ov poklapaju.
Pa forum i sluzi da kazemo sta nam se svidja, a sta ne. S obzirom na ono "koliko ljudi, toliko i ukusa" meni nije neobicno da se moj i tvoj ukus ne poklapaju, ali mi jeste neobicno da se moj i micke-ov poklapaju.
što ??? :huh:

^ Mislim da imam donekle uvrnut ukus. O njemu se ne moze suditi po mojim fotografijama koje kacim, jer mi se mnoge ne svidjaju.

Pa forum i sluzi da kazemo sta nam se svidja, a sta ne. S obzirom na ono "koliko ljudi, toliko i ukusa" meni nije neobicno da se moj i tvoj ukus ne poklapaju... Mislim da imam donekle uvrnut ukus.
Uh, sad mi lakše. :lol:

Mini serija boja i oblika:6a2b777f.jpg7ec23786.jpgdf7f21a4.jpg0c837980.jpg

Mini serija boja i oblika:
Nemam drugi komentar sem prelepo ! (taman i da je neka "prevara" ).Ajde sad malo teksa, šta, gde, kako...?edit: da li može negde da se kupi i u kom formatu ? :)

Edited by micke

@minja: ovo je fantasticno. Neka izlozba ili ... odlicni kropovi, fantasticne boje - koliko obrade u PS?@modesty: interesantan pogled kroz ornament :), jos vise bi mi se dopalo da nema ovoliko simetrije.

^ Mislim da imam donekle uvrnut ukus. O njemu se ne moze suditi po mojim fotografijama koje kacim, jer mi se mnoge ne svidjaju.
Koliko sam te do sada gledao, a i citao tvoje komentare na druge fotografije - primetio sam da volis apstraktno u fotografiji, ili barem na ivici apstraktnog. Od tvojih fotografija, vecina bi bila fenomenalna na velikim formatima.

Edited by CowBoy