gospa buba Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 aha, uzmesh neplaceno da menjash provajdere sent from bubamoto
kud u maglu Simoviću Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 eon je super, meni ga uvalili umesto d3i, po ceni starog paketa. 1090din mada iskreno ne znam koji će mi
Frank Pembleton Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 Meni ako krenu da menjaju D3 u EON nekad, ja cu keve mi da uznem MTS, iz inata...Pa jebote to što su telekom govna ne znači da treba trpeti SBB govnarenje! ... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 Meni ako krenu da menjaju D3 u EON nekad, ja cu keve mi da uznem MTS, iz inata...Pa jebote to što su telekom govna ne znači da treba trpeti SBB govnarenje! ... Shiit has hit the fan... pa to. da posvetimo zivot tome sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 zato ja imam i jedan i drugi [emoji99]Kad si tajkun! ... Shiit has hit the fan...
renne Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 Kad si tajkun! ... Shiit has hit the fan... Ti kao nisi
Frank Pembleton Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 Ti kao nisiProleter! ... Shiit has hit the fan...
Mil@n Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 Ja sa sport eona dodao za 800 dodao i porodični za još 200, akcija neka, dakle sad sve to 1000. Realno sam dao samo da gledam N1 i NovaS, da gledam utisak uživo...
Jumanji Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 (edited) Taman sam se ismejala Kowalskom sto ce da menja provajdere na 2 godine, zamisljam akanje sa kutijama, majstorima, mozda kablovima, kad eto ti gospe nase 7 hours ago, gospa buba said: aha, uzmesh neplaceno da menjash provajdere sent from bubamoto Edited March 5, 2020 by Jumanji
Jimmy Kowalski Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 Pa na to akanje me zapravo tera moj provajder, i ako ostanem na SBB-u moram da menjam, i ako predjem kod drugog. O tome i pricamo, ljudi nece da menjaju, ali su primorani..
gospa buba Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 kako stvari idu, prvi koji ponudi net bez icheg drugog, tako da ima smisla, uzimam i zaboravljam kad se to desilo. nishta paketi, nishta pogodnosti, nishta premoravanje izmotavanje, cao zdravo.
đorđe geprat Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 5 hours ago, Jimmy Kowalski said: Pa na to akanje me zapravo tera moj provajder, i ako ostanem na SBB-u moram da menjam, i ako predjem kod drugog. O tome i pricamo, ljudi nece da menjaju, ali su primorani.. ovako je bilo: ističe mi ugovor, pitam kakve su mi pogodnosti ako ga obnovim. rekoše da imam 3 meseca gratis. na sajtu pročitam da novi imaju upola cene prvu godinu. drugu godinu puna cena. zahvalim se na saradnji, moja gospođa (adresa je ista) sklopi novi ugovor mesec dana pre isteka mog, čovek došao, montirao novi risiver ja vratio stari. 1 mesec platio oba ugovora, sada ide samo ženin upola cene. provajder isti, nema zezanja oko prilagođavanja na kanale, daljinac....
renne Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 kako stvari idu, prvi koji ponudi net bez icheg drugog, tako da ima smisla, uzimam i zaboravljam kad se to desilo. nishta paketi, nishta pogodnosti, nishta premoravanje izmotavanje, cao zdravo.Orion optika
Recommended Posts