Jumanji Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 Cek, ajde sad imam vremena.Nije Cinemania na 70? Ne znam kako nije kod tebe i ja imam D3.Evo sada kucam, na 70 Cinemania, na 10 Cinemania HD....ide film Raj. Restartuj D3 (iskljuci-ukljuci), nista mi drugo ne pada na pamet. Hoces da ti kazem kako da napravis svoju listu da ne kucas uvek pozicije kanala na kojem su?
ivy Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 restartovala sam d3 i dalje nema....mislila sam da je to neka promena jer su vec izbacili neke kanale pre neki dan a sad vidim da kod vas ima pa cu ih zvati da vidim.. ne posvecujem tv-u toliko vremena da prvim listu,uopste me to ne zanima...gledam tv samo uvece par sati i nije mi problem da kucam jer su grupisani pa pogledam par kanala i gotovo..
werbatim Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 5 hours ago, ivy said: gde je AMC? Ne koristim njihove uređaje, ne podnosim da mi neko određuje bilo šta pa ni poziciju kanala Karticu u TV, i sam određujem gde je šta, a i manje je daljinskih tako
Frank Pembleton Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 Ne koristim njihove uređaje, ne podnosim da mi neko određuje bilo šta pa ni poziciju kanala [emoji3] Karticu u TV, i sam određujem gde je šta, a i manje je daljinskih takoUuu kakvi principi!Takvi nam trzbaju za pregovore o Kosovu! ... Shiit has hit the fan...
jugo Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 sa karticom moze da snima ko covek i ostalo, jel tako renne?
jugo Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 18 hours ago, Frank Pembleton said: Uuu kakvi principi! Takvi nam trzbaju za pregovore o Kosovu! ... Shiit has hit the fan...
villiem Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 Da li EON prekida, sad sam video da imam 98M link, da li neko zna koliko je dovoljno za ne prekide Kakva su iskustva ako ima neko ?
renne Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 Da li EON prekida, sad sam video da imam 98M link, da li neko zna koliko je dovoljno za ne prekide Kakva su iskustva ako ima neko ?30+ je potrebno za neometano gledanje
Zabalujev Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 MTS udara gde stigne, poslali promotera u zgradu, zvoni od vrata do vrata i nudi uvođenje optike do stana i box pakete. Fejspalm momenat je što je taj isti MTS tokom izgradnje već bio ugradio optiku do svakog stana.
eye of the beholder Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 (edited) Jeste tehničko pitanje ali mislim da je najbezbolnije ove da postavim sledeće pitanje... Elem imam ono SBBovo sokoćalo D3 (CISCO PDS 2100) koje ima HDMI Takođe imam i neki laptop koji takođe ima HDMI Šta treba da uradim (korak po korak) da bi dobio sliku sa laptopa na TVu (u pitanju je neki matori TV ali to nije važno) Probao pre neki dan, ulazio u podešavanja na D3 ali nikakvih rezultata nije bilo) I drugo On 16.2.2020. at 11:32, Jumanji said: Hoces da ti kazem kako da napravis svoju listu da ne kucas uvek pozicije kanala na kojem su? Može meni da kažeš ... (i da drugi vide posle) Edited February 17, 2020 by eye of the beholder
ivy Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 @eye of the beholder udenes hdmi u tv (tj. trebalo bi da je vec u tv-u) a drugi kraj iz D3 mini uredjaja u lap top i trebalo bi da je to to inace zvala sam sbb i vratili smo uredjaj na pocetna podesavanja tako da sada imam cinemaniju na 70 i amc na 80
gospa buba Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 MTS udara gde stigne, poslali promotera u zgradu, zvoni od vrata do vrata i nudi uvođenje optike do stana i box pakete. Fejspalm momenat je što je taj isti MTS tokom izgradnje već bio ugradio optiku do svakog stana.isto, srecom telefonom. sent from bubamoto
renne Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 3 hours ago, ivy said: @eye of the beholder udenes hdmi u tv (tj. trebalo bi da je vec u tv-u) a drugi kraj iz D3 mini uredjaja u lap top i trebalo bi da je to to inace zvala sam sbb i vratili smo uredjaj na pocetna podesavanja tako da sada imam cinemaniju na 70 i amc na 80 neće to da može HDMI na laptopu je izlaz, baš kao i na risiveru, nema tu ulaza
ivy Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 pa i treba ti izlaz iz tih aparata a ulaz u je tvu zar ne? ja ovako radim i gledam sliku sa laptopa na tvu....znaci imam 1 kraj hmdi-a u tvu i dugi kraj u d3 i taj iz d3 izvadim i turim u laptop i radi
Recommended Posts