Frank Pembleton Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 Ko je od njih prvo bio u bosanskom ogranku? ... Shiit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 o kome pricas?Ja sam ovako nešto čuo za Lučića... ... Shiit has hit the fan...
radisa Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 9 minutes ago, Frank Pembleton said: Ja sam ovako nešto čuo za Lučića... ... Shiit has hit the fan... Ja sam čuo kontra, no, to ne mora ništa da znači...
notenoughreasonsforclaire Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 Animal Planet ostaje na SBB-u.
Apollo Creed Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 3 hours ago, gsb said: Da nas je, i iz insajder informacija zna posao i on je najbolje sto telekom ima ako se ukrste tehnicko znanje i menadzment, vracen je skoro iz mtel CG, jer su SNS-ovci toliko zaribali da su morali da plate najblje da ih vade... Kazu da i nema zvanicnu f-ju, nesto kao savetnik... O moralni kvalitetima niko nece da prica... Toliko... Dajem vam pola sata da citate, pa onda brisem... Lebe mekani...Lučić najbolje što Telekom ima... Aj i o Ćulibrku legendi daj nešto pozitivno...
witch Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 4 hours ago, Apollo Creed said: Lebe mekani...Lučić najbolje što Telekom ima... Aj i o Ćulibrku legendi daj nešto pozitivno... izvini, ali da li bi onda ti mogao da nam das te (ne)insajderske informacije koje imas?
Frank Pembleton Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 +1 za čuvenjetm o lučićuPlus ili minus [emoji12]... Shiit has hit the fan...
April Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 Plus jedan za Lučića, samo mi nije jasno kako to da nema funkcijuVoze ga direktorskim crnim Superbom kao da ima...Sent from fav toy
Recommended Posts