Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kablovska TV

Featured Replies

Zasto ??    Ja ovde imam 1Gbps/50Mbps na koaksionom kablu, izmereno 850-900+    (FTTB tehnologija, fiber do zgrade, unutar zgrade samo koaks)

Izvlače običan kabl, nema optike do zgrade
  • Replies 9.8k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sto da ne, kako sos kanal postoji 30 godina

• SBB i Yettel će ići u merdžer sigurno, tako će napraviti provajdera koji ima i fiksnu i mobilnu telefoniju i TV i Internet. Yettel ima i dosta sopstvene infrastrukture, što je bivša Telenorova i Mobte

• to u prevodu znaci da "analiticar" nema pojma o cemu prica. 

Posted Images

2 hours ago, Strucnjak said:

Da li mogu kao korisnik Radijus vektora da otkazem ugovor novom provajderu Supernovi i predjem u SBB?  Ugovor sam produzio negde u avgustu prosle godine, al posto je izbor provajdera postao politicko pitanje radije bih da novce dajem Solaku nego burazerima. Ima tehnickih uslova, sbb je razvuko optiku u ulazu.

Zakon kaze da mozes.

Edit

Isto vazi i za sbb, svako moze da raskine ugovor, jedino sto mogu da naplate je razlika koju si kao korisnik ostvario potpisivanjem ugovora, npr 6 meseci za dzabe, tih 6 meseci jedino mogu da naplate i to je sve. Ovo vazi i za mobilne telefone i sl.

Edited by djeneralche

2 hours ago, Strucnjak said:

Da li mogu kao korisnik Radijus vektora da otkazem ugovor novom provajderu Supernovi i predjem u SBB?  Ugovor sam produzio negde u avgustu prosle godine, al posto je izbor provajdera postao politicko pitanje radije bih da novce dajem Solaku nego burazerima. Ima tehnickih uslova, sbb je razvuko optiku u ulazu.

isto se spremam :lolol:

pratimo situaciju.

Stvarno naplaćuju 10000 za priključak?

Danas me zvali iz SNS neke izmisljene firme, prave kao istrazivanje da li su ljudi zadovoljni uslugama SBB-a, pa proveravaju da li sam njihov korisnik. Ne vidim bas svrhu popisivanja ko je na SBB-u, sta im znace te informacije..

Znači koliko još operatera treba da kupe da bi bili na 50+

Neće se oni tu zaustaviti , mmw...

Čitao članak pre neki dan, kao  zahvaljujući kupovini Kopernikusa imaju 450,000 novih korisnika, how yes no...

Ne znam koga još mogu da kupe, Sat-Trakt, Exe Net i slično, polako ponestaju opcie.

Pa da, te koje jos mogu da kupe, to su sve sitne ribe. Ostaje da pokusavaju da direktno otmu SBB-u korisnike, tako sto ce npr. dati neke lude promo akcije za dz. Tu negde i vidim logiku za popisivanje, ali opet mogu i bez toga da odstampaju brosure za Telekom i ubace u svim zgradama u sanducice..

onaj kds mi je enigma. to je ptt, valjda, a emituje i n1 i arenu, i sport klubove, a nema novu ni super star. ko li će to da pazari?

to su stari ugovori

ovo gde sam ja gledao nema nikakvog ugovora

24 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ovo gde sam ja gledao nema nikakvog ugovora

ugovor između UG i provajdera?

ugovor izmedju potrošača i provajdera ne postoji

ne pričam o tome

tok traje ugovor između UG i provajdera imaš SK, kad istekne nema više