December 26, 20186 yr Je l' to šalju svim korisnicima ili kako? Znam da se pominjalo i prethodnih godina ali nisam primetio van Bg da je bilo.
December 26, 20186 yr E, pa to niko ne zna. A nekad ne znaš ni kad se pošalje, pošto ostave na sandučetu ili pred vratima, pa uvek neko može da ukrade...
December 28, 20186 yr 16 minutes ago, renne said: evo ponuda mtsa preko satelita pa to nije loše za Arene jel im to vezano za još neku njigovu uslugu, ili može saamo da se uzme konkretno, da li mogu da odjavim fiksni i mts iptv, i da uzmem samo ovo i kakav je kvalitet hd arena u odnosu na iptv Edited December 28, 20186 yr by levi
December 28, 20186 yr Nije vezano za druge usluge Arene su u hevcu, znači sa manjim protokom bolja slika
December 28, 20186 yr nije loše, povoljnije od mts tv jedino što bih za fiksni morao da legnem na rudu kod sbb-a i da uzmem neki od njihovih predrkanih eon paketa umesto što se švercujem na staroj ceni koju sam imao kod ikoma Edited December 28, 20186 yr by levi
December 28, 20186 yr 1 hour ago, renne said: evo ponuda mtsa preko satelita To je nesto kao TotalTV samo 7-8 godina kasne? Kako niko da se seti da prodaje za 500 dinara mesecno (recimo) paket Arene preko neta, naravno, gde je blokirano da se u isto vreme gleda na jednom uredjaju. Edited December 28, 20186 yr by Milosh76
December 28, 20186 yr Al mi treba za polaris i antena i zilion kablova i daljinski...ovako se u logujem i gledam kao bilo koji strim....
December 28, 20186 yr 2 hours ago, Apollo Creed said: Za arene imam Polaris... 650 dinara za sd, ipak je ovo bolja ponuda
December 28, 20186 yr 3 minutes ago, maharaja said: pretpostavljam onda da ne može u severnoj americi :( ps. trebalo bi da imaš neku temu na forumu gde bi pisao tutorijale za nas neuke ne može naravno, vi ste iza horizonta za evropske satelite ps. otvori temu pitajte, pa neka bude sve na jednom mestu slika pokrivenosti Edited December 28, 20186 yr by renne e:slika
December 29, 20186 yr On 26.12.2018. at 23:49, svashtabezneshto said: ja nisam dobila, a želim Stigao poklon sve sa mašnom, opet na sanduče, doduše ovog puta su mi javili na interfon da je stigla "čestitka"...