December 5, 20186 yr Čitao malo o tome na RTVForumu, bitrate od 3.3 Mbps i rezolucija od 1920*540 za HD kanale... https://rtvforum.net/telekom-srbija-satelitska-platforma-t640-s60.html#p208493
December 5, 20186 yr HEVC je ovde retka pozitivna vest, nabudzili su previše kanala na jedan transponder (35 na 67Mbps, ako se ne varam). Inače, preko IPTV-a slika im je super, bolja (kad su u pitanju HD Arene) od HD Sport Klubova, ali nema načina da se vidi ni koja je kompresija u pitanju, a ni protok, mada pretpostavljam daleko viši od ovoga...
December 5, 20186 yr 1 minute ago, renne said: Sve je to ok, i nije bitrate 67000, takav ne postoji, nego 29900 Mislio sam na kapacitet čitavog transpondera...
December 5, 20186 yr Pa lepo. To ne postoji, na to zaboravi. Maximalan protok koji možeš da dobiješ je 45000, i to ne na svim satelitima, i ne na svim tp-ovima
December 5, 20186 yr Just now, renne said: Pa lepo. To ne postoji, na to zaboravi. Maximalan protok koji možeš da dobiješ je 45000, i to ne na svim satelitima, i ne na svim tp-ovima Znači, absolutni maksimum?
December 5, 20186 yr Za sada E: ne postoje ni uređaji koji kogu da registruju veći SRMnogi se muče i sa tih 45k
December 5, 20186 yr Hvala za info. Reci mi, da li se planira za (skoriju budučnost) neko poboljšanje tehnike?
December 5, 20186 yr Jel moguće da od kad su uveli rts u hd-u na sbb-u da ne može preko eona da se gledaju kec i dvojka? Total je u pitanju.
December 5, 20186 yr Zvao me je stric danas da mi kaže da ne može preko uređaja na eonu da gleda više prvi i drugi a da može da gleda rts hd što je njemu u principu bilo najbitnije da gleda rukomet i košarku pre neki dan. A da na tv-u može da gleda. Meni je zvučalo nemoguće, ali on tvrdi da je tako