Jump to content

Kablovska TV

Featured Replies

pa dobro hevc je u pitanju

HEVC je ovde retka pozitivna vest, nabudzili su previše kanala na jedan transponder (35 na 67Mbps, ako se ne varam). Inače, preko IPTV-a slika im je super, bolja (kad su u pitanju HD Arene) od HD Sport Klubova, ali nema načina da se vidi ni koja je kompresija u pitanju, a ni protok, mada pretpostavljam daleko viši od ovoga...

Sve je to ok, i nije bitrate 67000, takav ne postoji, nego 29900

1 minute ago, renne said:

Sve je to ok, i nije bitrate 67000, takav ne postoji, nego 29900

Mislio sam na kapacitet čitavog transpondera...

To je nebitno

Kako nije, pa ograničava broj i/ili kvalitet kanala?

Pa lepo. To ne postoji, na to zaboravi. Maximalan protok koji možeš da dobiješ je 45000, i to ne na svim satelitima, i ne na svim tp-ovima

Just now, renne said:

Pa lepo. To ne postoji, na to zaboravi. Maximalan protok koji možeš da dobiješ je 45000, i to ne na svim satelitima, i ne na svim tp-ovima

:thumbsup:

Znači, absolutni maksimum?

Za sada

E: ne postoje ni uređaji koji kogu da registruju veći SR

Mnogi se muče i sa tih 45k

Hvala za info. Reci mi, da li se planira za (skoriju budučnost) neko poboljšanje tehnike?

Ne baš.

Jel moguće da od kad su uveli rts u hd-u na sbb-u da ne može preko eona da se gledaju kec i dvojka? Total je u pitanju. 

Nije moguće, gledaju se

e:

Capture.JPG

Edited by renne

Zvao me je stric danas da mi kaže da ne može preko uređaja na eonu da gleda više prvi i drugi a da može da gleda rts hd što je njemu u principu bilo najbitnije da gleda rukomet i košarku pre neki dan. A da na tv-u može da gleda. Meni je zvučalo nemoguće, ali on tvrdi da je tako :D