bradilko Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 41 minutes ago, renne said: 6 hours ago, Milosh76 said: A umesto njih ce ubaciti sta? jos 200 Pink sranja? Nick jr i Cinestar Humor, za početak renne da li to znači da ja mogu da odem u sbb i tražim raskid ugovora bez ikakvih nadoknada jer su ukinuli prograame koji su bili u ponudi u vreme kad sam potpisao ugovor?
Savic Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Nick Jr već imamo u ponudi. Verovatno ga prebacuju u start paket.
renne Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 2 hours ago, bradilko said: renne da li to znači da ja mogu da odem u sbb i tražim raskid ugovora bez ikakvih nadoknada jer su ukinuli prograame koji su bili u ponudi u vreme kad sam potpisao ugovor? ne, ima stavka u ugovoru da ne možeš jedino kod povećanja cena može
Voba Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Čini mi se da su kod izbacivanja Ultre neki raskidali ugovore po tom osnovu? Planiraju li da ubace neki Disney kanal, eventualno sinhronizovan? Mislim da smo medju retkim zemljama gde skoro i da nema Disney sadrzaja...
DrIlic Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Disney XD je u potpunosti titlovan, samo mi nije jasno zašto ga je SBB izbacio. Znači leti i Minimax, čim renne spominje NickJr.
stoka Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 Već par dana u okviru MTS-ove digitalne televizije nisu dostupni Film Klub i Film Klub Extra ... Zna li neko šta je u pitanju?
kud u maglu Simoviću Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 šta treba da se uradi da bi prebacio tel priključak sa telekoma na sbb
renne Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 šta treba da se uradi da bi prebacio tel priključak sa telekoma na sbbPodneseš zahtev telekomu, odeš u sbb sa potvrdom i to je toNama su završili sve za dva dana
vememah Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 (edited) Od svih priča da KKR kupuje srpski Telenor od Čeha Petra Kelera (tj. njegove PPF grupe) i već upravlja njime sad ispada da Čeh kupuje od KKR-a ceo United Group. Slim se ne spominje, ali svakako nije isključeno da Čeh na kraju zavalja sve njemu. Quote Kablovski operater United Group pregovara sa potencijalnim kupcimaPPF Grupa, koja je nedavno preuzela kompaniju Telenor, najozbiljniji je potencijalni kupac United Group, u okviru koje su SBB i regionalna televizija N1, navode izvori BIRN-a. Dva izvora upoznata sa pregovorima tvrde da će ove nedelje biti obavljena serija sastanaka sa potencijalnim kupcima, a da bi potpisivanje ugovora moglo da se očekuje u septembru. Osim već pomenute PPF Grupe, među zainteresovanim kupcima su i privatni akcionarski fondovi Cinven i BC Partners, o čemu je ranije izvestila novinska agencija Reuters. Predstavnici PPF Grupe, kao i United Group rekli su za BIRN da neće komentarisati tržišne špekulacije. United Group, čiji je većinski vlasnik američka investiciona firma KKR, posluje u šest balkanskih zemalja pružajući medijske, mobilne i kablovske usluge. U Srbiji u okviru United Group posluju kablovski operateri SBB i IKOM, Sport Klub, Total TV, kao i televizija N1 i produkcija GRAND.Izvori BIRN-a smatraju da bi vrednost ove transakcije mogla da dostigne tri milijarde evra.PPF grupa preuzela je kompaniju Telenor u Srbiji, Crnoj Gori, Bugarskoj i Mađarskoj u martu 2018. godine. Ukupna cena za preuzete kompanije bila je 2,8 milijardi evra, navodi N1. Ova multinacionalna kompanija u vlasništvu je češkog biznismena i milionera Petra Kelera. https://kazitrazi.rs/kablovski-operater-united-group-pregovara-sa-potencijalnim-kupcima/ Edited August 14, 2018 by vememah
DrIlic Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 Jel se zna šta ce zameniti CBS Reality, Outdoor, Sundance i JimJam?
kud u maglu Simoviću Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 šta se zna o orbit ott-u. ima sve relevantne programe za 10€/mesečno
Recommended Posts