stoka Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Na njihovom sajtu i dalje stoji ponuda tih kanala, tako da možda zaista nešto prčkaju, kao što reče kolega, da ne prejudiciramo stvari ...
levi Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Mislio sam da zezate, pa sam, iako na SBB-ovom D3 polako počinje Premijer Liga, uključio i IPTV... Kad ono nema Eurosport 1 i 2 HD... Čini mi se nema ni Animal Planet HD Ništa, i vi polako da prelazite na SBB, ovde od ovih (sem za Arene), nema leba... A jel ima SD?
renne Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Još neki kanali fale, valjda rade nešto Ili su se potpuno okrenuli ovim generičkim smeće vhs kanalima. Pa nećemo tako Očigledno raskinuli ugovor sa Diskaverijem.Es kanali, a.planet i sve ostalo
Jeremija Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 (edited) A jel ima SD? Nema, nema ih više ni na onoj listi sa logoima koja se prikaže kada se par puta pritisne OK dugme na daljincu. Jedino što mi pada na pamet je da su raskinuli ugovor sa Diskaverijem. Bilo je najava da će SKY u Britaniji isto uraditi, ali su se pre par meseci ipak dogovorili. Edited April 4, 2017 by Jeremija
Renegade Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Meni i dalje radi onaj rts paket iako mi je stiglo obaveštenje poštom da će automatski da ga isključe 3. aprila. Kako je kod vas?
kud u maglu Simoviću Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 poznajući mts cenim da će ti sledeći račun biti veći za 99 din.
Jeremija Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 (edited) Meni i dalje radi onaj rts paket iako mi je stiglo obaveštenje poštom da će automatski da ga isključe 3. aprila. Kako je kod vas? Nije ni meni isključen iako su najavili na sajtu da će to svima automatski odraditi, a i dalje se nalazi u istoriji kupovine, iako nikad nije kupljen. Već vidim cirkus u najavi... Edited April 4, 2017 by Jeremija
stoka Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Korisnik je RTS-ov paket morao da otkaže, iako ga nije ni želeo, inače se računa kao da ga je kupio ...
Jeremija Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Korisnik je RTS-ov paket morao da otkaže, iako ga nije ni želeo, inače se računa kao da ga je kupio ... Bilo je na sajtu da će automatski to odraditi 3.4.
Tinman Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Dakle ubili su Eurosport, taman kad sam se dogovorio da mi sutra dođu ovi iz SBB-a da me prebace kod njih.
renne Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Diskaveri za koji eurocent tražio veću cifru za distribuciju
Strahan Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Kraljevi... pa kako bez es i diskaverija?!? Lice na moju lokalnu kablovsku... Sent from my iPhone using Tapatalk
theanswer Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Mislim da će ćaleta da uhapse sutra kad ode u MTS
stoka Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Bilo je na sajtu da će automatski to odraditi 3.4. Nama u računu stiglo obaveštenje da promotivni period za taj RTS-ov paket traje do tad i tad, i da je besplatan. Ko nije zainteresovan, mora da ih pre isteka promo perioda nazove i otkaže paket, u suprotnom, u sledećem računu mu se zaračunava dodatnih 99 dindži mesečno ...
katamaran Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 SBB je ranije prodavao takve fore al su morali da oustanu. Ne znam da li zbog nezadovoljstva korisnika ili je bilo zakonski problematicno. Bilo je da svaki novi korisnik ima otkljucane sve pakete prvih mesec dana pa ako se ne javis i opredelis za pojedinacne pakete zaracunaju ti full paket sledeci mesec. Vec duze vreme nema vise takvih fora.
Recommended Posts