Jozef K. Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Da li su mamlazi čuli da mogu da prave sopstveni raspored? Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
levi Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Па је онима који нас распарчавају и уситњавају, који нам отимају територије, имања, ресурсе, рудна богатства, културне споменике, историјско наслеђе, културни идентитет – све то мало, те хоће да нам узму и душу? Radašin bog otac
Jeremija Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 A ovo? Хоћемо ли ми данас – да наспрам непристојности и бахатости мулитинационалних интересних медијских групација које нас понижавају – да оставимо самог генералног директора РТС-а Драгана Бујошевића?
James Marshall Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Ahahahahahah, pa je li mogao dodatno da baci u apstraktno jednu ovako banalnu stvar Kakve li droge ovaj koristi
Frank Pembleton Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 Ahahahahahah, pa je li mogao dodatno da baci u apstraktno jednu ovako banalnu stvar Kakve li droge ovaj koristi Najbolju drogu od svih-pare.I to ih unosi analno...
Apollo Creed Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 http://www.blic.rs/vesti/ekonomija/sbb-dobio-dozvolu-da-pruzme-ikom/pnjfmdw
levi Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Hoće i nama da uzmu dušu Pa dobro, prevedeno sa pravničkog mambo-džamboa, kad ćemo da dobijemo Sportklubove hd?
ducca Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Ma kakav monopol... Hoce sad RTS ipak da se preseli na keca?
zgembo Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Ma kakav monopol... Hoce sad RTS ipak da se preseli na keca? U domaćinskim kućama nikada nije ni odlazio sa keca.
stoka Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Čemu služe ona dva USB ulaza na zadnjem delu STB uređaja za IPTV-u? Kad se ubaci USB memorija unutra, ništa se ne dešava ... I pitanje, vezano sa tim, da li je moguće snimanje programa preko STB uređaja? Tu ne mislimo na uslugu snimanja neke emisije, koja se onda može naknadno pogledati, već da ubaciš USB-stik, snimiš nešto i to onda imaš arhivirano na svojoj memoriji ...
Frank Pembleton Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 Čemu služe ona dva USB ulaza na zadnjem delu STB uređaja za IPTV-u? Kad se ubaci USB memorija unutra, ništa se ne dešava ... I pitanje, vezano sa tim, da li je moguće snimanje programa preko STB uređaja? Tu ne mislimo na uslugu snimanja neke emisije, koja se onda može naknadno pogledati, već da ubaciš USB-stik, snimiš nešto i to onda imaš arhivirano na svojoj memoriji ... Mislim da su to eventualno za eksterni hd, bar kod SBB je tako.A ovo za snimanje, koliko znam su "zaštitili" tj. možeš da snimiš, ali te fajlove možeš da pustiš samo na stb. Barem je tako na D3 SBB. Nisam mnogo to probao mislim da je u pitanju neki "linux" format fajlova...
vememah Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 MTS ne omogućava snimanje IPTV-a na sopstveni USB uređaj, koliko ja znam.
Ajant23 Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 Čini se da je tako. Kada sam video post, pogledao iza i stvarno ima dva USB-a, turio u jedan flash i nisam primetio ništa po menijima... Doduše, nije baš ni da bih snimao vesti da ih nosim sa sobom u džepu, šta će mi ionako...
Frank Pembleton Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 Dobro to za IPTV MTS je verovatno tako, to su možda isključili firmverom. A čini mi se da su taj USB zvali i "servisni" možda da majstor priključi neku dijagnostiku.... ....shit has hit the fan...
Recommended Posts