Jeremija Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Naravno to sa reklamama jeste muljanje, ali tu treba nagaziti domace organe. A da ne pricam sta je on radio u svojoj firmi... Taj rad, kako kažu Englezi, "People in the glass houses shouldn't throw stones".
katamaran Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Užasno su loši prema starim korisnicima, čak i kad su u pitanju novi ugovori. Odavno poznato. Stalno seru o pogodnostima za verne korisnike al od toga nikad nista. Srecom moraju da se otvore da te navuku da potpises nov ugovor. U svakom slucaju moze covek fino da pliva u njihovim pravilima ako se potrudi
boshoku Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 ponavljam se: sbb je odličan u svakom smislu, ali bi bilo još kulje da uzimam samo net i fiksni fon, a bez tv-a - to mi je najveći trošak od recimo ~rsd 3700 koliko im mesečno prihodujem, a ne služi mi ničemu... kapiram njihov interes
kud u maglu Simoviću Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 imam "problem" sa d3i kad god ga uključim nemam ton, onda prebacim na iptv, pa vratim i sve šljaka kako da se rešim neprijatnosti?
Reaktor Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 imam "problem" sa d3i kad god ga uključim nemam ton, onda prebacim na iptv, pa vratim i sve šljaka kako da se rešim neprijatnosti? Si probao restart uređaja i apdejt softvera?
kud u maglu Simoviću Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Si probao restart uređaja i apdejt softvera? ne. jer je uradio apdejt pre dva-tri dana kad sam ga uključio, tad se i restartovao tnx :)
Jeremija Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 imam "problem" sa d3i kad god ga uključim nemam ton, onda prebacim na iptv, pa vratim i sve šljaka kako da se rešim neprijatnosti? Možda daljinci dele komande. Pošto imam i SBB-ov D3 i mts-ov IPTV, mogu samo da ti kažem da mi onaj novi daljinac za IPTV istovremeno pali i D3. Ili ga gasi ako je već bio uključen - pogledaj da nije u tom zecu grm.
kud u maglu Simoviću Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 imam "problem" sa d3i kad god ga uključim nemam ton, onda prebacim na iptv, pa vratim i sve šljaka kako da se rešim neprijatnosti? restartovao i neće. msm i dalje moram da ga prvo uključim, pa isključim, pa radi sa tonom
ajgor Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Možda daljinci dele komande. Pošto imam i SBB-ov D3 i mts-ov IPTV, mogu samo da ti kažem da mi onaj novi daljinac za IPTV istovremeno pali i D3. Ili ga gasi ako je već bio uključen - pogledaj da nije u tom zecu grm. Ovo je vrlo izvesno. Daljinac za PTT KDS okida neke komande na D3miniju.
kud u maglu Simoviću Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 ovo je neki novi daljinac za d3i nisu upareni. nadam se da će prestati samo od sebe, posle određenog broja resetovanja
Jeremija Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Mnogi moji poznanici danas mi se žale (a i sam sam primetio čudan rad), ali sam tek sad testirao net, i dobio ovaj rezultat: Ne znam šta brljaju na globalnom planu, ali u mojoj zgradi je čvorište, tako da je ovo sulud rezultat, do koga nikako ne bi trebalo da dodje.
levi Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 I dalje nema PL subotom u 16 na osnovnim kanalima, u čemu je sad problem?
Savic Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Nema problema. Kad im liga dozvoli da prenose meč u tom terminu, oni ga prenose.
Jeremija Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Juče uveče kad sam se vratio kući, nije radio ni internet, ali ni televizija (SBB) koja uvek radi, tako da mislim da može odmah da se kaže da od februara uvode neke novitete.
ljubicica Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Da li ce biti sta od one price iz oktobra, novembra o ulasku Arena? Koliko se secam to je bilo u pozadini skoro sve dogovoreno ali se nesto izjalovilo u poslednji cas
Recommended Posts